Mihajlović se prisetio dana u Romi: Zašto je Vujadin Boškov mislio da je Klaudio Kaniđa uvek u kući

13.03.2021

18:41 >> 19:28

0

Srpski stručnjak ispričao kako se njegov slavni saigrač u Rimu snalazio u odnosima sa legendarnim trenerom

Mihajlović se prisetio dana u Romi: Zašto je Vujadin Boškov mislio da je Klaudio Kaniđa uvek u kući
Copyright Profimedia

Svaka konferencija za štampu Siniše Mihajlovića mali je šou program za sebe. Srpski stručnjak je gostujući u Sanremu sa Zlatanom Ibrahimovićem dokazao da ima taj talenat za šoumena, a još pre scene festivala italijanski sportski novinari su znali da pred svaki meč Bolonje imaju garantovano dobro priču od Mihajlovića. Nije izneverio ni ove subote u najavi duela sa Sampdorijom na “Renato Dal Ari”, a povod da se priseti dogodovštine iz igračkih dana dali su mu mladi igrači koji ne ispuštaju mobilne telefone iz svojih ruku:

– Znam kako da uključim i isključim telefon, pa kako da ga koristim za razgovor. Ali ja potičem iz druge generacije, deca danas pišu poruke ne gledajući u tastaturu. Pre nego što napišem poruku, meni treba tri sata . Ako svi koristimo mobilne telefone kada smo zajedno, postajemo mumije – rekao je srpski trener.

Profimedia/Massimo Paolone/LaPresse

Mihajlović se prisetio kako je mobilni bio korisna stvar u vreme kada je on bio igrač. Ispričao je anegdotu iz vremena kada je branio boje Rome kod svog zemljaka i velikog učitelja Vujadina Boškova. Te 1992. godine Boškov je kontrolisao igrače uveče pozivajući ih na kućne telefone, ali bilo je i onih snalažljivih u timu Siniše Mihajlovića:

Pročitajte još

– Boškov bi nas sve pozvao da sazna da li smo se vratili kući. Jednom sam bio na večeri i vratio se kući u 23.30. Pozvao me je kući, ali nisam bio tamo. Sledećeg dana, kada smo se sastali pred meč, bio je veoma ljut i govorio mi da je najveći profesionalac u svlačionici Kaniđa. Kad sam pitao Klaudija kako Boškov to misli, posebno zato što je i on bio prisutan na večeri, rekao mi je “naravno da tako misli, dao sam mu broj mobilnog telefona“. Kad god bi ga Boškov pozvao on je bio kod kuće – ispričao je Mihajlović

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike