Mesi je fudbalski tiranin, čak i na treningu: Izgubio je jednom i bio ljut nedelju dana

23.09.2021

05:12 >> 06:49

0

Trener Barselone pričao o karakteru Argentinca

Mesi je fudbalski tiranin, čak i na treningu: Izgubio je jednom i bio ljut nedelju dana
Copyright Profimedia

Nema mnogo tajni kada se radi o fudbalskom umeću Lionela Mesija.

Argentinac se s pravom smatra jednim od najboljih fudbalera na svetu, a njegove bravure često oduzimaju dah zaljubljenicima u najvažniju sporednu stvar na svetu.

Ipak, ima i nekih detalja koji se s vremena na vreme pojave u javnosti. Ne može se reći da iznenade, ali su svakako nešto što se ranije nije znalo.

Profimedia.rs

Tako je i aktuelni trener Barselone Ronald Kuman otkrio jednu nepoznanicu, koja se mogla naslutiti, a sada je i potvrđena.

– Kada bismo na treningu radili na šutu, neki igrači bi počeli sa laganim udarcima, pomalo se glupirali. Ali s Mesijem je sve bilo “bum, bum, bum”. Bez okolišanja, uvek efikasno. I uvek je želeo da pobeđuje u svemu – otkrio je Kuman za Goal. com.

Holanđanin, kome se opasno drma klupa u Barseloni, prisetio se i običaja da je na treninzima postojao običaj kažnjavanja. Igrači bi se podelili u dve ekipe, a pobednička bi pravila “špalir” za gubitničku ekipu. Poraženi fudbaleri bi prilikom prolaska između dve kolone dobijali ćuške po glavi.

pročitajte još:

– Pitao sam Mesija da li mu se to ikada dogodilo. “Jeste jednom”, rekao mi je. Za sve te godine! Stariji igrači s njim nikad nisu izgubili od mlađih. To mu se dogodilo samo jednom i nedelju dana je bio ozbiljno ljut zbog toga. Pravi tiranin – zaključio je Kuman.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike