Mažić dobio novu poslovnu ponudu

12.11.2020

10:44 >> 10:45

0

Autor: D. B.

Bivši arbitar pred izazovom karijere

Mažić dobio novu poslovnu ponudu
Copyright MN Press

Ne tako davno Milorad Mažić je dobio novi posao. Doskora aktivni arbitar dobio je zadatak da se pozabavi sudijskom organizacijom Fudbalskog saveza Kipra, a kako pišu ruski mediji, konktetno „Sport ekspres“, sada je na pragu novog angažmana.

Pročitajte još: Kako prolaze Mažićevi naslednici u Srbiji

Ovaj list donosi informaciju da je Mažić prvi kandidat da postane novi šef sudijske organizacije u ovog državi. Kao potencijalnu prepreku za ovaj „transfer“ Rusi vide činjenicu da Mažić ima dvogodišnji ugovor sa Kipranima, ali i da bi do dogovora moglo da dođe početkom 2021. godine.

Sadašnji šef departmana za sudije u okviru FS Rusije, Mađar Viktor Kašaji, napustiće ovo mesto na kraju godine. Ukoliko Mažić ne uspe da se dogovori sa Kipranima, izbor za novog šefa biće Englez Mark Klatenberg.

Pročitajte još: Kako prolaze Mažićevi naslednici na mečevima u inostranstvu

Rusi godinama pokušavaju da reše problema sa nezadovoljavajućim suđenjem u ligi. Do sada su im u tome pomagali različiti bivši arbitri od Belgijanca De Blekera, preko Nemca Startka, preko Engleza Elerija, sve do Španca Aranda Ensinara, pa sve do Italijana Roberta Rosetija koji se sada nalazi na čelu UEFA sudijske organizacije.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike