Mandićeva poručila: Spremni smo za Japan, samo se čeka odluka ko će nositi zastavu na ceremoniji otvaranja OI

18.06.2021

13:27

0

Autor: Milan Nastić

OKS organizovao druženje sa našim olimpijcima

Mandićeva poručila: Spremni smo za Japan, samo se čeka odluka ko će nositi zastavu na ceremoniji otvaranja OI
Copyright Promo/OKS

Olimpijski komitet Srbije organizovao je druženje sa našim olimpijcima koje za nepunih mesec dana očekuje najveće sportska smotra na svetu.

Ovom događaju je učestvovala i OTP banka koji je prijatelj OKS još od 2004. godine.

Pročitajte još

Tim povodom obratio se prvi potpredsednik Olimpijskog komiteta Žarko Zečević, napominjući da je lepo videti sve naše sportiste na jednom mestu.

– Njima ne mogu da poželim dobrodošlicu, jer ovo je njihova kuća. Lepo je videti toliko olimpijaca na jednom mestu – kazao je Zečević.

Prisutnima se obratila Milica Mandić, zlatna iz Londona iz 2012. godine i predsednica Sportske komisije Olimpijskog komiteta Srbije.

– Olimpijske igre su sve bliže i drago mi je da se broj sportista koji će učestvovati pod zastavom Srbije povećava iz dana u dan. Kao predsednica Sportske komisije OKS imaću čast da sa ostalim članovima komisije predložim Izvršnom odboru OKS ko će biti predstavnik ili predstavnica Srbije koji će nositi zastavu naše zemlje na ceremoniji otvaranja. Izbor sportistkinje i sportiste koji će imati tu čast zavisi naravno od toga ko će biti u Tokiju na dan ceremonije, kao i od rasporeda takmičenja narednog dana – kazala je Milica Mandić.

Instalirajte iOS ili android aplikaciju – 24sedam

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike