Liverpul razbija kasu, brdo para za Mohameda Salaha: Egipćanin postaje najplaćeniji u istoriji (VIDEO)

20.08.2021

06:16 >> 06:18

0

Toliku platu u timu sa Enfilda nema niko

Liverpul razbija kasu, brdo para za Mohameda Salaha: Egipćanin postaje najplaćeniji u istoriji (VIDEO)
Copyright Tanjug/AP Photo/Laszlo Balogh

Prepoznali su čelnici Liverpula ko im je jedan od ključnih igrača. Prepoznali su i koga bi od “crvenih” u svojim redovima voleli da vide svi najbolji klubovi u Evropi.

Prepoznali, pa odlučili da nešto urade po tom pitanju. Pred Mohameda Salaha, koji je ugovorom vezan za klub sa Enfilda do 2023. godine, stavljena je “nepristojna ponuda” za produžetak saradnje.

Gazde Liverpula odlučile su da Salaha učine najplaćenijim igračem u istoriji klubu i ponudili mu cifru koja bi trebalo da ga ubedi da ostane među Redsima.

Na stolu je predlog ugovora po kojem bi popularni Mo zarađivao nešto više od 233 hiljada evra nedeljno! Tako bi imao veću plaću od doskora nedodirljivog Virdžila Van Dajka, koji je, baš kao i golman Alison Beker, odnosno levi bek Trent Aleksander Arnold, već potpisao produžetak saradnje sa Liverpulom.

Pročitajte još:

Salah je za Liverpul odigrao 204 utakmice od 2017. godine do danas, postigao je 126 golova i upisao 49 asistencija, a ako je suditi po prvom susretu u Premijer ligi, u novoj sezoni mogao bi da bude još produktivniji. U trijumfu nad Noričom od 3:0, Salah je najpre dva puta spojio saigrače sa golom, a onda je i sam zatresao mrežu rivala. Očigledno je da se vrhunskom napadaču igra fudbal, i da ima još šta da pokaže na terenu, pa stoga i ne čudi odluka Liverpula da ga po svaku cenu zadrži u klubu.

Tanjug/AP Photo/Laszlo Balogh

Za sve u klubu je verovatno još značajnije to što je, nakon podužeg perioda nešto drugačijih odnosa, u ekipi izgleda konačno zavladalo pravo jedinstvo, pa su čak i priče o sukobima Manea i Salaha pale u vodu nakon prvog meča u novoj sezoni.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike