Lebron priznao: Hteo sam Dončića u mom timu

04.12.2020

18:42 >> 20:38

0

Autor: N. St.

Džejms oduševljen Lukom

Lebron priznao: Hteo sam Dončića u mom timu
Copyright Profimedia

Nije mnogo trebalo Luki Dončiću da oduševi sve u NBA ligi. Izuzetak od toga nije ni jedan od najboljih košarkaša današnjice – Lebron Džejms.

Popularni „kralj“ je otkrio da je žarko želeo da mladi slovenački igrač potpiše za njegov „Najki“ tim „Lebron“ i da nosi njegove patike. Sve to se događalo pre nego što je superstar Dalasa izabrao „Džordana“ u istoj kompaniji.

– Kada je Luka prolazio kroz pregovore sa „Najkijem“ u jednom momentu su svi videli da će nositi „Džordanke“, ali je onda na treninzima nosio neke druge brendove i zato sam želeo da Dončić bude moj prvi potpis sa „Najkijem“ – počeo je Lebron.

Pročitajte još: Prognoze kladionica za NBA MVP nagradu: Dončić prvi favorit, Jokić u društvu najboljih

Pojasnio je razloge zbog kojih do toga nije došlo.

– Stvarno sam to želeo, ali mislim da moji ljudi u „Najkiju“ nisu bili spremni za to. Očigledno je da nisu, čim je završio kod Džordana. Ne znam da li je Luka to znao, ali sada će saznati. Hteo sam ga, nažalost se nije dogodilo, jeste i dalje u „Najkiju“, ali sam ga hteo u mom timu.

Pročitajte još: Lebron u Lejkersima do 2023. godine, a posle pravi istoriju sa sinom Bronijem

Naglašava da je još tada bio uveren da će Luka ostaviti trag u NBA ligi.

– Eto, toliko sam verovao u njega i moram da priznam da me to danas malo proganja. Želeo sam da bude moj čovek, da bude prvi čovek koga ću dovesti, jer mnogo volim ono što Dončić radi. Volim sve kod njega, kako na terenu, tako i van terena. Sjajan je momak – zaključio je Džejms.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike