Laslo Đere ima poruku pred meč sa Zverevim

02.06.2021

17:35 >> 18:01

0

Autor: Milan Nastić

Srbin o duelu sa jednim od najozbiljnijih kandidata za osvajanje Rolan Garosa

Laslo Đere ima poruku pred meč sa Zverevim
Copyright MN Press

U srpskom derbiju na Rolan Garsou, kao pobednik je izašao Laslo Đere, iako je Miomir Kecmanović imao dva seta prednosti, ali ni to mu nije bilo dovoljno da savlada 55. igrača sveta.

Laslo Đere u sledećem kolu igra protiv jednog od glavnih kandidata za osvajanje ovog prestižnog turnira, ali i pored toga naš igrač veruje da može da iznenadi Nemca.

Pročitajte još

Treba istaći da šesti igrač sveta do sada na Rolan Garosu nije pokazao neku briljatnu igru, u prvom kolu je slavio tek posle pet setova, dok je u drugom kolu, od tri, dva dobio tek u taj brejku.

– Ove godine igrali smo jednom, i on je slavio. I u tom duelu sam imao šanse, ali nisam ih iskoristio. Videćemo kako će biti na Rolan Garosu. Iza sebe imam dva teška meča, u kojem sam potrošio mnogo energije, ali to može da mi dosta pomogne na samopouzdanju. Menatalno se odlično osećam, što može da bude bitan faktor. Mislim da imam šanse protiv Zvereva, i nadam se da ću odigrati jedan dobar meč – poručio je Đere.

On se osvrnuo i na duel sa zemljakom Miomirom Kecmanovićem.

– Srećan sam što sam pobedio, i to je u ovom trenutku najvažnije. U početku nisam igrao dobro, pre svega ritern nije funkcionisao, skroz sam se izgubio. Međutim, od trećeg seta su krenule stvari kako treba, osetio sam da Kecmanović fizički pada, dok sam ja dobio na samopouzdanju, video sam da mogu da preokrenem rezultat, što sam na kraju i uradio – zaključio je Laslo Đere.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike