Lajović: Lepim kožu na stopalu i to baš boli

10.02.2021

12:02

0

Autor: D. B.

Dušana i dalje muče rane zadobijene tokom ATP kupa

Lajović: Lepim kožu na stopalu i to baš boli
Copyright Profimedia

Dušan Lajović je u meču drugog kola Australijan opena bio jači od Kazahstanca Aleksandra Bublika (6:4, 7:6, 4:6, 6:3), ali i od velikog problema sa kojim vodi pravi mali “rat” već nedelju dana.

Kao što je već poznato, Lajović je tokom meča u prvom kolu ATP kupa zaradio jako bolan žulj na nozi, a taj problem i dalje nije nestao.

Taj žulj sigurno neće nestati do trećeg kola. Nema šanse, skroz se otvorio. Ja imam žulj na žulju i žulj na palcu. Imam neke trake koje su kao neki šavovi za kožu. “Lepim” taj deo koji visi da ne bi ispao pošto se ispod njega nalazi mlada koža i to boli. Mogu da se krećem i da trčim, to je bitno.

Profimedia

Što se tiče samog meča protiv Kazahstanca, Dušan je uputio dosta komplimenta na račun rivala.

Težak meč. Nije lako igrati protiv momka koga ne možete lako da pročitate, koji servira dobro i igra taj neki “težak” tenis. Morate da budete mentalno spremni za ovakav meč. Dobro sam počeo. Znao sam da ću imati veće šanse na vrućini ako meč traje duže. Počeo sam sa dva osvojena seta. Nisam osvojio treći, ali iskoristio sam šanse u četvrtom kada su se ukazali. Kada neko servira 210 ili 220 km/h i to ide na liniju nije lako vratiti – objasnio je Lajović.

U narednoj rundi drugog tenisera Srbije očekuje duel sa španskim teniserom Pedrom Martinezom.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike