Mrkela: Ne bojimo se izazova, pokazali smo da smo najbolja ekipa u regionu

29.04.2021

06:19 >> 21:22

0

Autor: N. St.

Sportski direktor crveno-belih veruje u tim

Mrkela: Ne bojimo se izazova, pokazali smo da smo najbolja ekipa u regionu
Copyright MN Press

Crvena zvezda je nastavila da niže titule u Srbiji. Osvojili su istorijsku, četvrtu uzastopnu, pobedom protiv Vojvodine na „Marakani“ (1:0).

Sportski direktor crveno-belih Mitar Mrkela je pun pohvala na račun tima.

– Čestitam svima u klubu na osvojenoj tituli. Ovo je zaista veliki uspeh za koji smo se borili svakodnevno i radili danonoćno. Nije bilo lako, ali smo pokazali kvalitet i od starta sezone pa do danas, demonstrirali da smo najbolja ekipa u Srbiji, a rekao bih i u regionu. Ne opuštaju nas uspesi, već nas teraju da budemo još bolji i postavljamo visoke ciljeve.  Želimo da sezonu privedemo kraju na pravi način, a to bi bilo osvajanjem duple krune. Takođe, imamo ambiciju da sledeće sezone imamo još kvalitetniji tim i napravimo korak više – rekao je Mrkela.

Ekipu čeka duel sa Partizanom u finalu Kupa 25. maja na stadionu „Rajko Mitić.

Želimo da osvojimo i Kup. Rekli smo na startu sezone jasno koji su nam ciljevi i ne bežimo od toga. Očekuje nas duel sa Partizanom i smatram da možemo da trijumfujemo i da ovu sezonu arhiviramo kao jednu od najuspešnijih u prethodnih mnogo godina. Ponoviću – lestvicu podižemo i ne bojimo se novih izazova – zaključio je Mrkela.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike