Krajinović se šalio na račun Đokovića: Imao je sreće što nismo u istom delu žreba

18.04.2021

14:06 >> 14:56

0

Autor: Milan Nastić

Srpski teniser zadovoljan što će ponovo učestvovati na turniru u Beogradu

Krajinović se šalio na račun Đokovića: Imao je sreće što nismo u istom delu žreba
Copyright MN Press

Srpski teniser Filip Krajinović srećan je što će ponovo da igra na turniru u Beogradu, napominjući da iza sebe ima turbulentnu sezonu.

– Turbulentna je sezona i rezultati. Srećan sam što igram u Beogradu. Nažalost neće biti publike koja je u velikoj prednosti , ali sam srećan što spavam u svom stanu. U Srbiji nisam igrao 10 godina, pa mi je čudno da mogu da spavam u krevetu. Radujem se što igram protiv Travalje, on je jak igrač, voli da igra na šljaci, rangiran je oko 60. na svetu, tako da će biti uzbudljiv i težak meč. Nadam se da ce vreme biti bolje, i nadam se da ću biti bolji – kazao je Krajinović.

Filip je uz osmeh imao i poruku za Novaka Đokovića, istakavši da se izvukao što nisu u istom delu žreba.

Pročitajte još

– Svi znamo ko je Novak, srećan sam što imamo turnir u Beogradu gde svi možemo da igramo. Radujem se što i on igra ovaj turnir. Lepo je videti toliko naših igrača u jednom žrebu. Radujem se ovom turniru.

Krajinović je poručio da su ovakvi događaji dobri za mlade igrače koji tek počinju da se bave tenisom.

– Velika je prednost da imamo turnire. Na prethodnom Serbia Openu imao sam vajld kartu i sigurno da ovo znači mladim igračima poput Hamada Međedovića. Imaće Čelendžer, ATP, mogu da se pokažu, da vide smernice, čuju savete. Imaju puno da nauče i da igraju, to su prednosti turnira i veliko iskustvo za budućnost.

Srpski teniser nije siguran da li će učestvovati na drugom ATP turniru planiranom u nedelji pre Rolan Garosa.

– Još nisam pričao sa direktorom turnira, nisam siguran da ću igrati s obzirom na to da je to nedelja pred Rolan Garos. S obzirom na to da je u Beogradu, postoji šansa, videću – zaključio je Krajinović.

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike