KRAJ: Partizanova trojka na jubileju Stanojevića (video)

21.02.2021

11:45 >> 14:05

0

Autor: Adam Štulić

Crno-beli na stadionu u Humskoj igraju za nastavak pobedničkog niza

KRAJ: Partizanova trojka na jubileju Stanojevića (video)
Copyright MN Press

Fudbaleri Partizana trče svoju trku u Linglong Superligi Srbije.

Izabranici Aleksandra Stanojevića vezali su 11. prvenstvenu pobedu, pošto su na stadionu u Humskoj bili bolji od Radnika iz Surdulice 3:0.

Tri boda protiv Surduličana imaju i dodatnu težinu, pošto su osvojena na jubileju trenera Stanojevića, koji je u nedelju 100. put sedeo na klupi “parnog valjka”.

Pročitajte još

90′ – KRAJ

Čim je istekao 90. minut, abitar Čolović je svirao kraj meča.

85′ – PAVLOVIĆ

Veliku priliku je propustio Lazar Pavlović. Marko Živković je uputio odličan centaršut sa desne strane, mladi vezista je bio potpuno sam na petercu, ali je veoma loše šutirao glavom, pa je lopta otišla pored stative.

74′ – JOŠ DVE PROMENE U PARTIZANU

Stanojević pravi još dve promene. Umesto Miljkovića na terenu je Živković, dok je Natha zamenio Lazar Pavlović.

68′ – TROSTRUKA IZMENA

Stanojević je napravio trostruku promenu. Holendera, Asana i Markovića, zamenili su Jović, Lutovac i Štulić.

64′ – GOOOL (VIDEO)

Brzo su crno-beli materijalizovali igrača više. Lazar Marković je sjano uposlio Asana, Japanc je utrčao između defanzivaca gostiju, izašao sam pred golmana rivala i rutinski poslao loptu u mrežu.

57′ – GOSTI OSTAJU SA IGRAČEM MANJE (VIDEO)

Gosti ostaju sa igračem manje, pošto je drugi žuti karton dobio Jokić. Defanzivac gostiju je neoprezno i bespotrebno startovao na Natha u mometu kada se iskusni Izraelac već oslobodio lopte. Ubrzo je Đorđević napravio dvostruku izmenu, Danoskog je zamenio Stojanović, dok je Subotić ušao u igru umesto Lukića.

54′ – GOOOL (VIDEO)

Partizan je duplurao prednost, strelac je bio Šćekić. Jojić je izveo korner sa desne strane, a visoki vezista crno-belih je glavom zakucao loptu pod prečku gola gostiju.

53′ – HOLENDER

Gosti su izgubili loptu na polovini Partizana, Natho je povukao kontranapad, na ivici kaznenog prostora proigrao je na desnoj strani Holendera, koji je snažno šutirao sa desetak metara, ali je otišao suviše iskosa, pa je golman Radnika uspeo da interveniše i izbije loptu u korner.

49′ – ZAPRETIO I RADNIK

Prva opasnost za Popovića na današnjem meču. Gosti su imali korner sa leve strane, Đorđević je šutirao direktno u gol, ali je čuvar mreže Partizana bio oprezan i samo je loptu prebacio preko prečke. Iz drugog udarca iz ugla nije bilo opasnosti po crno-bele.

MN Press

46′ – BEZ PROMENA

Počelo je drugo poluvreme, Stanojević i Đorđević tokom pauze nisu ništa menjali u sastavima u odnosu na početak meča.

45′ – POLUVREME

Pošto je istekao jedan minut nadoknade vremena, završeno je prvo poluvreme na stadionu u Humskoj.

44′  – GOOOL (VIDEO)

Partizan vodi od 44. minuta golom Vujačića. Miloš Jojić je izveo slobodan udarac iskosa sa leve strane, a štoper crno-beli se oslobodio čuvara i sa desetak metara, iz veoma teške pozicije, uspeo glavom da smesti loptu u mrežu gostiju. To je crnogorskom reprezentativcu prvi gol u dresu Partizana.

33′ – MARKOVIĆ

Kapiten Partizana na ovom meču je najopasniji u dosadašnjem toku utakmice. Iskoristio je Marković neopreznost gostujućih defanzivca, uzeo loptu i šutirao sa desetak metara, iskosa sa leve strane. Lopta je po zemlji išla u drugi ugao, ali je završila pored stative.

MN Press

30′ – RADNIK BEZ ŠUTA

Isteklo je prvih pola sata igre, gosti još nisu uputili šut ka golu Partizana. Ono što može da ih raduje jeste što su koliko toliko uspostavili ravnotežu na terenu.

20′ – NAJBOLJA ŠANSA

Najbolja prilika za crno-bele u dosadašnjem toku meča. Sjajno su dupli pas odigrali Marković i Holender, krilni napadač Partizana je ušao u kazneni prostor, šutirao sa desetak metara, ali je golman gostiju uspeo jednom rukom da zaustavi njegov pokušaj.

MN Press

13′ – MIRNO

Posle Nathovog slobodnog udarca, ništa vredno pomena se nije dogodilo u Humskoj. Partizan ima terensku inicijativu, ali zasad ne uspevaju da ozbiljnije ugroze gol rivala.

3′ – PRETI NATHO

Prvu priliku na meču imao je Partizan. Natho je izveo slobodan udarac malo iskosa sa leve strane, šutirao je preko živog zida sa 17 metara, ali je lopta završila pored stative. Prethodno je, zbog faula, prvi žuti karton na meču dobio Kričak.

1′ – POČEO MEČ

Prvi su sa centra terena u Humskoj krenuli gosti. Partizan u prvom poluvremenu napada ka golu ispod severne tribine.

MN Press

12.40′ – SASTAVI

PARTIZAN: Popović, Miljković, S. Marković, Vujačić, Obradović, Natho, Šćekić, Asano, L. Marković, Jojić, Holender.

RADNIK: Kostić, Đorđević, Stevanović, Kričak, Jokić, Bainović, Jović, Lukić, Spasić, Danoski, Makarić.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike