Košarkašice Srbije otputovale na Zlatibor: Kreće drugi deo priprema

04.05.2021

11:04 >> 11:07

0

Autor: Milan Nastić

Za nešto više od mesec dana startuje EP u Valensiji

Košarkašice Srbije otputovale na Zlatibor: Kreće drugi deo priprema
Copyright MN Press

Ženska košarkaška reprezentacija otputovala je na Zlatibor, gde će naredne tri nedelje biti na pripremama za predstojeće EP, kao Olimpijske igre.

Pre nešto što su otputovale na srpsku planinsku lepoticu, one se pod “dirigentskom palicom” Marine Maljković radile u dvorani Vizura i dizale  formu za velika takmičenja koja ih očekuju ovog leta.

Pročitajte još

– Dobro smo trenirale u prethodne dve nedelje u Vizuri. Imale smo svakodnevno po dva treninga i radile smo mnogo na tehnici i na timskoj igri. U ekipi vlada dobra takmičarska atmosfera. Nadam se da će nas zdravlje poslužiti i sigurna sam da ćemo i u nastavku priprema raditi dobro – istakla je Ivana Raca.

Put Zlatibora krenule su: Dajana Butulija, Maja Miljković, Dragana Stanković, Jovana Nogić, Teodora Turudić, Ivana Raca, Anđela Dugalić, Katarina Zec, Mona Zarić, Milica Popović, Mina Đorđević, Višnja Stefanović, Sofija Olić, Tina Selaković, Maša Janković, Ivana Katanić i Vladana Vujisić, a zbog obaveza prema klubovima kasnije će se u etapama reprezentaciji priključiti i Snežana Bogićević, Sonja Vasić, Nikolina Milić, Jelena Bruks, Tina Krajišnik, Sara Krnjić, Maja Škorić, Ivon Anderson, Ana Dabović, Aleksandra Crvendakić, Saša Čađo i Nevena Jovanović.

Reprezentacija Srbije od 17. juna učestvuje na Evropskom prvenstvu u Valensiji, gde će u grupnoj fazi za protivnike imati timove Italije, Grčke i Crne Gore.

Mesec dana kasnije, naše najbolje košarkašice igraće na Olimpijskim igrama u Tokiju, a protivnici u grupnoj fazi biće timovi Kanade, Španije i Koreje.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike