Susret FMP sa bivšim trenerom: Vlada poznaje igrače dobro pa će pokušati da iskoristi naše slabosti

18.03.2021

13:53

0

Autor: M. R.

Utakmica 22. kola ABA lige se igra u petak od 18.00 u Železniku

Susret FMP sa bivšim trenerom: Vlada poznaje igrače dobro pa će pokušati da iskoristi naše slabosti
Copyright MN Press

Košarkaši FMP će se u petak sresti sa bivšim trenerom Vladimirom Jovanovićem, koji u Železnik stiže kao šef struke Cibone. Utakmica 22. kola ABA lige je na programu od 18.00, a ekipe je dočekuju u vrlo sličnoj situaciji. “Panteri” imaju skor od sedam pobeda i 12 poraza, dok Zagrepčani imaju za nijansu slabiji učinak 7-13.

Pročitajte još

– U goste nam dolazi talentovana ekipa koja je dobro vođena od strane dugogodišnjeg trenera FMP Vladimira Jovanovića. Vlada jako dobro poznaje sve igrače FMP i siguran sam da će pokušati da iskoristi naše slabosti. Takođe sam siguran da će i naši igrači biti veoma motivisani i učiniti sve da odigramo kvalitetnu utakmicu – rekao je u najavi susreta strateg kluba iz Železnika Vanja Guša.

Košarkaš FMP Stefan Đorđević se nada da će ekipa ponoviti dobru partiju iz prošlog kola, kada je slavila u Zadru (76:63).

– Čeka nas teška i za nas važna utakmica protiv vrlo mlade ekipe koja u svojim redovima ima i nekoliko iskusnih igrača. Nadam se da ćemo energetski ući u utakmicu kao u prethodnom kolu. To je veoma važno, verovatno i ključno, u želji da ostvarimo pobedu.

Cibona na megdan “panterima” stiže posle poraza od Crvene zvezde u Beogradu.

– Čeka nas kvalitetna ekipa – istakao je Jovanović. – Promenili su trenera ponovo i imaju novu energiju. Bio sam tamo i znam da su ti igrači dobri i individualno i da mesto na tabeli nije odraz njihovog kvaliteta. Neće biti lako igrati na njihovom terenu gde i njima pobeda mnogo znači. Mi smo s druge strane pokazali da možemo i protiv favorita u gostima da igramo dobro. Digli smo nivo forme i nadam se da ćemo biti dovoljno pametni, da ćemo odigrati s velikom energijom i potvrditi da sve ovo što smo dosad igrali nije slučajno. Moramo da budemo tim pored svih ovih problema za koje znate i tih sitnih povreda koje smo imali zbog kojih nismo imali celu ekipu na okupu… Nadam se da ćemo smoći snage da budemo pravi.

Prvi duel ove dve ekipe 4. decembra završen je pobedom Cibone u Zagrebu – 93:80.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike