Radonjić: Ceo tim je bio dobar, sada je potpuni fokus na pripremi za drugi meč

16.05.2021

19:06 >> 19:08

0

Autor: N. St.

Trener crveno-belih analizirao trijumf protiv Podgoričana

Radonjić: Ceo tim je bio dobar, sada je potpuni fokus na pripremi za drugi meč
Copyright MN Press

Uprkos nedostatku dvojice bitnih igrača (Voldena i Kuridže) košarkaši Crvene zvezde su uspeli da započnu finalnu seriju ABA lige na pravi način – pobedom. U dvorani „Aleksandar Nikolić“ su savladali Budućnost (82:78).

Trener srpskog tima Dejan Radonjić je analizirao meč.

Bila je interesantna i kvalitetna utakmica, mnogo toga dobrog je moglo da se vidi. Uspeli smo da gradimo rezultat. U nekim periodima dobrom odbranom, u nekim napadom. Imali smo neke segmente koje smo dobro uradili i to smo vešto koristili. Završnica je bila neizvesna iako je rezultat u jednom momentu govorio da će biti lakše (70:55). To pokazuje koliko je Budućnost kvalitetna. Sada je fokus na pripremi za sledeći meč koji se ubrzo igra – rekao je Radonjić u izjavi za „Arenu sport“.

MN Press

Usledila su dva pitanja, jedno u vezi partije Ognjena Dobrića (23, 6sk) i drugo u vezi činjenice da se naredni meč igra već u utorak na istom mestu (20.30).

– Dobrić je pokazivao dobre partije u određenom periodu. Ceo tim je bio dobar, timski smo radili dobre stvari tokom svih 40 minuta i pronalazili smo najbolja rešenja u tom smislu. Nema prostora za smišljanje da li je dovoljno vremena ili ne. Imamo nešto više od 48 sati do narednog meča – završio je Radonjić.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike