Perkins odradio prvi trening: Pričao sam sa Gosom o Partizanu (video)

07.01.2021

20:54

0

Autor: M. R.

Bivši igrač Gonzage stigao u Humsku

Perkins odradio prvi trening: Pričao sam sa Gosom o Partizanu (video)
Copyright Profimedia

U nastavku sezone crno-beli će biti jači za plejmejkera Džoša Perkinsa. Američki košarkaš je stigao u Humsku i pridružio se četi Saše Filipovskog. On je krenuo stopama Najdžela Vilijamsa-Gosa, sa kojim je studirao na Gonzaga Univerzitetu.

Ne znam mnogo o Partizanu, ali poznato mi je da je navijačka baza odlična, da je hala uvek bila puna. Znam takođe da je ovde igrao moj bivši saigrač Najdžel Vilijams-Gos. Ne znam mnogo van toga, ali voleo bih da naučim malo o klubu – poručio je Perkins za TV Partizan. – Ovo je moj prvi trening, tek upoznajem momke. Zahvalan sam na pruženoj šansi, sviđa mi se za sada. 

Pročitajte još

U grupnoj fazi Evrokupa Partizan će se sastati sa Lokomotivom, novim klubom Vilijamsa-Gosa. Perkins nije znao da je njegov bivši saigrač potpisao za ruski tim.

To je velika stvar. Čestitam mom bratu na novom poslu. Dugo se nismo sreli, tako da se radujem što ću ga videti za nekoliko nedelja. Čuli smo se samo preko Instagram-a i Snapchat-a, rekao je da je ovo dobro mesto koje je voleo. Svidela mu se moja odluka da dođem u Partizan – zaključio je Perkins, koji je stigao iz poljskih Glivica.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: TV Partizan

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike