"Nikola je MVP lige, njegova poruka se nije promenila"

15.04.2021

06:52 >> 05:54

0

Jokićev saigrač o povredi Mareja, srpskom centru, partiji protiv Majamija...

"Nikola je MVP lige, njegova poruka se nije promenila"
Copyright Tanjug/AP Photo/David Zalubowski

Na muci se poznaju junaci. Staru poslovicu je upotrebio Denver. Posle svih loših stvari koje su se dogodile, uključujući i povredu Mareja, su uspeli da dođu do pobede protiv Majamija. Jedan od onih koji je preuzeo deo Džamalovih šuteva je bio Pi Džej Dozier (15, 4as, 2sk).

Niko od nas ne može da bude Marej, pokušaćemo da igramo najbolje moguće i u njegovom odsustvu. Dobra stvar za naš tim je što smo pobedili. Što se tiče onih koji su nas otpisali, niko u svlačionici ne obraća pažnju na to šta se piše i priča – jasan je Dozier.

Otkrio je i da su stalno na vezi sa povređenim saigračem.

– Pričao je sa nama i pre meča, rekao nam je da prvi sledeći mora da se pokaže. Slao nam je poruke na grupnom četu, bodrio nas. Pričao sam sa njim više puta od povrede, ja sam prošao kroz isto to i znam kako mu je. Želimo da ga oraspoložimo i uvereni smo da će se vratiti jači.

Odgovorio je i na pitanje „24sedam“ o Nikoli Jokiću i o tome šta im je rekao pre utakmice kao lider ekipe.

– Imao je istu poruku kao i svako veče, on svaku noć dolazi, radi naporno i kao što ste i rekli on je naš lider. Njegova poruka se nikada nije promenila. Izlazimo da se takmičimo, igramo i borimo se za titulu. Istu poruku je imao i sada.

Zatim je nastavio da priča o srpskom centru.

Svako veče radi. Nikola je naš MVP, on je MVP lige i to pokazuje iz meča u meč. On je lider kakav nam je potreban.

Na kraju se osvrnuo na samu igru i svoju partiju.

Zabavljamo se više kada se lopta kreće. Pobede su zanimljive, a kada spojite te dve stvari onda je stvarno lepo. Ključ za naš tim je upravo to kretanje lopte, svi moraju da uživaju i da se pokažu. Ostvarili smo važan trijumf, prvi od Džamalove povrede i moramo da nastavimo ovako, imamo sve delove slagalice koji su nam potrebni da se takmičimo za titulu. Kada sam ja u pitanju, naučio sam da ne smem da propuštam otvorene šuteve. Jesam plejmejker i posao mi je da razigravam druge, ali moram da nađem pravi balans i da biram svoje pozicije – zaključio je Dozier.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike