"Motivacija je sada još veća, cilj nam je da osvojimo Superligu"

27.04.2021

09:55 >> 10:13

0

Autor: M. R.

Košarkaš Partizana Ognjen Jaramaz izneo utiske po završetku sezone u ABA ligi

"Motivacija je sada još veća, cilj nam je da osvojimo Superligu"
Copyright MN Press

Putovanje u ABA ligi je došlo do samog kraja za košarkaše Partizana. Crno-beli su poslednju utakmicu u ovosezonskom izdanju odigrali protiv Splita u ponedeljak na domaćem terenu. Upisali su 13. pobedu, pa na kraju završavaju takmičenja na sedmoj poziciji sa polovičnim skorom 13-13. Taj trijumf je bio peti u nizu za izabranike Aleksandra Matovića.

Pročitajte još

– Drago mi je što smo pobedom završili nastup u ABA ligi. Bilo je nekih propusta i nekih grešaka, posebno u drugom poluvremenu kada smo podiglu razliku na 20 poena. Ne bih sada potencirao to, već bih voleo da stavim akcenat na odnos svih nas u poslednjem periodu, svih igrača i stručnog štaba. U poslednjih mesec-dva smo stvarno maksimalno dali sve od sebe što se vidi i po rezultatima, gde smo vezali pet pobeda – rekao je posle meča košarkaš crno-belih Ognjen Jaramaz.

Bek Partizana je istakao da je svaki pojedinac u timu imao istu želju…

– Dangubić je nekoliko utakmica igrao povređen, Trifunović je imao problema sa prstom. Svima nam je bilo stalo da popravimo koliko-toliko lošu sliku koju smo izgradili porazima sredinom sezone. Nadam se da smo uspeli u tome.

Pre duela sa Splitom Partizan nije imao više od dve nedelje takmičarske utakmice. Posle ovog okršaja čeka ga još mesec dana pauze do početka takmičenja u nacionalnom prvenstvu.

– Nezgodno je kada imamo pauzu sa zvaničnim utakmicama, jer je teško zakazati prijateljske mečeve u tom periodu, zbog uklađenosti takmičenja, sad treba da se igra Superliga, dolazi timovi iz različitih takmičenja. To nama otežava, ali naš odnos će ostati isti. Motivacija jednaka kao i do sada, imamo cilj da osvojimo Superligu koja dolazi.

Jaramaz je rekao da je ostao veliki žal za središnjim delom sezone.

– Zbog toga nam je motivacija još veća. Mislim da našim nastupima nismo zaslužili sreću u nekim mečevima. Nismo igrali dovoljno dobro. Nedostatak sreće je posledica taoga. Imam utisak da smo u ovom poslednjem delu sezone podigli nivo igre, ali je besmisleno govoriti šta bi bilo da smo ovako igrali u tom delu sezone. Ne bih se više osvrtao na to.

Ognjen je tokom većeg dela sezona bio jedna od svetlih tački u ekipi.

– Prilično sam zadovoljan svojom formom, pogotovo poslednjim delom sezone. Početak je isto bio dobar, mislim da sam uspeo da dam prilično dobar doprinos timskim rezultatima, koji nažalost ove godine nisu bili dobri.

Crno-beli će takmičenje u prvenstvu Srbije početi četvrtfinalnim duelom sa ekipom Mladosti iz Zemuna. Pobednik tog dvoboja ići će u polufinalu na boljeg iz duela Vojvodina – Mega.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: TV Partizan

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike