Mitrović o Mornaru: "Njihovi igrači u rukama imaju po 20, 25 poena..."

06.05.2021

18:47

0

Autor: M. R.

Očekivanja iz tabora Budućnosti pred drugi susret polufinalne serije u Baru

Mitrović o Mornaru: "Njihovi igrači u rukama imaju po 20, 25 poena..."
Copyright Promo/ ABA liga/ Budućnost VOLI

Drugi okršaj Mornara i Budućnosti je na programu u petak od 21.00 u Baru. Podgoričani će imati priliku da se plasiraju u finale ABA lige ukoliko sutra uveče pobede, a protivnik će na svom terenu pokušati da dođe do izjednačenja. Nije lako izlazio na kraj tim Dejana Milojevića sa ovim rivalom tokom cele sezone, pa se težak posao očekuje i sada.

– Mornar je sjajan tim. Igraju dobro – i kod kuće i na strani. Recept za pobedu je čvrsta odbrana, kao što sam i rekao u najavi prve utakmice. Odbrana donosi trofeje. Da bimo savladali verovatnu najbolju napadačku ekipu u ligi odbrana mora da bude sjajna svih 40 minuta – poručio je trener Budućnosti Dejan Milojević.

Pročitajte još

Košarkaš Budućnosti Luka Mitrović veruje da će njegov tim uspeti da završi seriju posle dva meča.

– U prvom meču smo pokazali i kako treba i kako ne treba igrati sa Mornarom. Nadam se da ćemo ući sa energijom, koju smo imali tokom većeg dela druge četvrtine i tokom drugog poluvremena u prethodnom meču. Mislim da je to jedini put ka pobedi protiv jedne napadački potentne ekipe kakva je Mornar. Oni imaju igrače koji u rukama imaju po 20, 25 poena. Tu pre svega mislim na Pulena i Nidama, koji su pokretačka snaga ekipe. Vajthed nakon povrede traži formu i može biti izuzetno opasan – zaključio je Luka Mitrović.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike