Milojević: Napravili smo samo prvi korak

04.05.2021

21:59 >> 08:41

0

Autor: M. R.

Trener Budućnosti posle trijumfa protiv Mornara

Milojević: Napravili smo samo prvi korak
Copyright Promo/ ABA liga/ Budućnost - Mornar

Trener Budućnosti Dejan Milojević bio je zadovoljan zbog upisane pobede u prvom polufinalnom susretu ABA lige protiv Mornara. Njegov tim je odigrao dobro u završnici meča i došao do vođstva u seriji 1-0. Meč loptu za prolaz u finale imaće u Baru u petak od 21.00.

Pročitajte još

– Odigrali smo jednu pravu, čvrstu, plej-of utakmicu, pobedili, sad je 1-0, idemo dalje. Stvarno mislim da ne treba previše pričati. Ovo je samo prvi korak. Ne smemo da se zadovoljimo što smo odigrali jednu ovakvu utakmicu. Kad je ovako čvrsto, karte su na našoj strani. Govorio sam da odbrana protiv ekipa kao što je Mornar donosi pobedu u ovom duelu. Mi smo danas sem prve četvrtine igrali jako dobru odbranu – istakao je posle meča trener Budućnosti Dejan Milojević.

Mornar je tokom većeg dela meča pokazivao koliko je opasan, ali je posustao u završnici.

– Dobra su napadačka ekipa, pogađali su svoje šuteve, ali kada su imali te periode, igrali smo pametno, mi nismo dozvoljavali da se odlepe na više od osam razlike. Vratili smo se, povećali agresivnost u odbrani, preokrenuli utakmicu i zasluženo slavili. Svaki igrač je dao svoj doprinos… Dela Vale je dao bitne koševe, Danilo Nikolić je završio utakmicu.

Milojević bi želeo da već u petak njegovi izabranici izbore finale, ali zna koliko će to biti teško.

– Vraćanje ovde i ulazak u treću utakmicu, sigurno bi nas dodatno opteretilo. Ako u Baru ne budemo sve četiri četvrtine kao što smo danas odigrali u ove tri, nećemo pobediti. Treba da ih teramo na teške šuteve, ne smemo da ih puštamo, jer su najbolja napadačka ekipa u ligi – zaključio je Dejan Milojević.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike