Kobijeva supruga Vanesa je besna: Njena majka je tuži i traži milionsku svotu novca, oštre izjave stigle sa obe strane

18.12.2020

06:31 >> 06:53

0

Autor: N. St.

Ne stišava se bura...

Kobijeva supruga Vanesa je besna: Njena majka je tuži i traži milionsku svotu novca, oštre izjave stigle sa obe strane
Copyright Vanesa i Kobi Brajant, Profimedia

Jedan od najboljih košarkaša svih vremena Kobi Brajant je poginuo u tragičnoj helikopterskoj nesreći u Kalabasasu (Kalifornija). Sa njim je preminula ćerka Đijana i još sedmoro ljudi.

Sada iz Amerike stižu nove vesti i problemi. Vanesu Brajant je tužila njena majka Sofija Lejn. Traži milionsku odštetu i tvrdi da to zaslužuje.

– U tužbi se navodi da je Sofija Lejn bila dugogodišnji lični asistent i dadilja za porodicu Brajant i da je dobila obećanje da će Kobi sve to da reši. Nažalost, dogodila se tragedija pre nego što je pronađeno rešenje. Vanesa je navodno uradila sve kako bi to obećanje poništila i zbog toga je došlo do tužbe – piše magazin „Pipl“ („People“).

Pročitajte još:

Supruga superstara Lejkersa je tim povodom poslala saopštenje u spomenuti magazin gde je, izmeu ostalog navela da „njena majka pokušava na sve načine da obezbedi sebi finansijsku korist dok porodica tuguje“.

– Podržavala sam je skoro 20 godina. Ni u jednom momentu nije bila ni moj ni Kobijev lični asistent niti dadilja. Ja sam uvek bila majka koja je ostajala kod kuće i moj suprug i ja smo bili stalno uz decu. Tokom skoro dve decenije je moja majka živela na imanju koje je blizu našeg i to potpuno besplatno, jer je tvrdila da nema novac da kupi sebi kuću posle razvoda. Suprug i ja smo smatrali da je najbolje da ne živi sa nama – jasna je Vanesa koja ima još tri ćerke – Nataliju (17), Bjanku (4) i Kapri Kobi (18 meseci).

Nastavila je u istom dahu.

– Čuvala je naše devojčice s vremena na vreme, baš kao što većina baka i deka rade. Ni u jednom momentu se nije bavila našim troškovima ili primanjima. Bila je baka koja je podržavala mene i njenog zeta kada nam je to bilo potrebno. Sada je podnela tužbu u kojoj traži 96 dolara po satu i tvrdi da je radila po 12 sati dnevno tokom 18 godina dok je čuvala svoju unučad. Istina je da je s vremena na vreme pazila devojčice, dok su bile bebe. Od svoje 10 godine naša deca idu u školu, bave se raznim sportovima, a treće dete sam dobila 2016. godine. Njene tvrdnje su očigledno lažne, ali sam uprkos svemu tome pokušala da pronađem rešenje.

Naglašava da ništa od toga nije istina.

– Bez obzira na sve što ona tvrdi, nisam ostavila svoju decu ni na trenutak od kada se desila tragedija, osim tokom poseta groblju i sređivanju stvari za sahranu.

Pročitajte još:

Njena majka Sofija Lejn je u septembru dala intervju u kom je navela da „ju je Vanesa naterala da napusti porodični dom i da vrati auto koji je koristila“.

– Ne mogu da opišem koliko mi je to bilo bolno da čujem. Ranije ove godine sam tražila novu kuću za nju i nedelju dana posle toga je otišla na televiziju i dala intervju u kom je iznela niz lažnih optužbi. Sve to dok je živela, bez plaćanja kirije, u kompleksu na Njuporta koustu (Newport Coast). I pored njene izdaje sam bila spremna da joj finansijski pomognem dokle god je živa i to joj nije bilo dovoljno. Umesto svega toga me je kontaktirala putem posrednika, iako ja nisam promenila svoj broj telefona. Zahtevala je da joj dam pet miliona dolara, kuću i džip marke Mercedes. Pošto nisam poklekla na njene pretnje i finansijske zahteve sve je otišlo van svake kontrole i sada ima absurdne zahteve.

Na kraju je imala jasnu poruku za majku.

– Tužba koju je pokrenula je sramotna i veoma bolna za mene. Ne razmišlja uopšte koliko ovako nešto pogađa i mene i moju decu. Želi da živi na naš račun do kraja života, dok za sve to vreme dobija alimentaciju od bivšeg muža još od 2004. godine. Moj suprug Kobi i ja joj nikada nismo ništa uskratili niti joj je on nekada nešto obećao. Bio bi veoma razočaran njenim ponašanjem i nedostatkom empatije – zaključila je Vanesa.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike