Šta je pisalo u poruci koju su dobili svi igrači Lejkersa?

07.10.2020

06:14

0

Autor: D. B.

Svi igrači Los Anđelesa znali su šta moraju da urade kada su nekoliko sati pre meča pogledali u svoje telefone

Šta je pisalo u poruci koju su dobili svi igrači Lejkersa?
Copyright Tanjug/(AP Photo/Mark J. Terrill

U momentu kada su izašli na četvrti meč finalne serije svi igrači Lejkersa su znali šta moraju da urade. Svi su znali da moraju da pobede.

Zbog čega? Zbog toga što im je to Lebron Džejms naredio. Kralj je odradio svoj uobičajni ritual na dan utakmice (bio je iu dvorani, šutirao, „osetio“ je obruče), a onda je otišao da dremne.

Kada se probudio odlučio je da saigračima pošalje motivacionu poruku.

– Ovo je utakmica koju moramo da pobedimo. Ovo je jedna od najznačajnijih utakmica u mojoj karijeri. Ne smam ni da pomislim šta će biti ako Majami izjadnači na 2-2 – navodno je stajalo u poruci koju je Lebron poslao svojim saigračima.

Lebron Džejms kao buldožer, Lejkersi jako blizu titule

Činjenica da je Džejms smatrao ovu utakmicu tako važnom, a u NBA je već 17 godina, ostavila je jako pozitivan trag na sve njegove saigrače. Momci koji su „samo“ sporedni akteri u mašini zvanoj Lejkersi kao što su Kentavijus Koldvel-Poup, Deni Grin, Radžon Rondo ili Kajl Kuzma shvatili su poruku i odigrali su odličnu utakmicu.

– Samo sam želeo da se svi osećaju kao što se osećam ja. Da je ovo bila jako važna utakmica i za mene lično i za klub – objasnio je Džejms posle meča.

Činjenica da je Džejms osvojio samo tri titule u dosada odgranih devet finala ukazuje da je jedan od najboljih košarkaša u istoriji pod velikim pritiskom. Činjenica je i da bi eventualni poraz u ovom, za njega destom finalu, ostavio trajnu mrlju na neponovljivu karijeru. Uz to, jasno je i da svi u SAD žarko žele da se upravo Lejkersi okite titulom koja će, bez ikakve dileme biti posvećena Kobiju Brajantu.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike