Kobi Brajant je imao revolucionarnu ideju koja bi promenila sve (Foto)

30.12.2020

07:29

0

Autor: N. Stanojčić

Otkrivene nove informacije oko legendarnog košarkaša

Profimedia

Nema osobe na svetu koja se bar jednom u svom životu nije zapitala „Šta bi bilo, kad bi bilo“. Kako bi se neka situacija promenila da se nešto drugo dogodilo. To su se pitali mnogi ljubitelji sporta 26. januara 2020. godine.

Tada je mnoge pogodila tragična vest o helikopterskoj nesreći i smrti Kobija Brajanta, njegove ćerke Đijane i još sedmoro ljudi. I dan danas mnogi veruju da bi ostao živ da nije bilo tog leta kroz tako gustu maglu i takvog ishoda…

Pročitajte još:

Od tada su se mnoge priče pojavile, važni i manje važni detalji, da bi iz Amerike stigla nova informacija koja do sada nikome nije bila poznata. Navodno je Kobi spremao revolucionarnu ideju koja bi mnogo toga promenila u svetu NBA.

Poznato je koliko novca razni superstarovi uzimaju na potpisivanje ugovora sa kompanijama koje proizvode patike. Plan da „razbije“ taj monopol je imao Brajant, a to je otkrio suosnivač kompanije „Virdžin Hiperlup“ Šervin Piševar.

– Sastao sam se sa Kobijem u decembru 2019. godine. Nije bio srećan sa „Najkijem“ i planirao je da ih napusti 2020. Imao je plan da stvori „Mambu“. Kompaniju koja proizvodi patike čiji vlasnici su igrači. Preminuo je nekoliko nedelja kasnije. Ono što je planirao da napravi na biznis planu bi izazvalo eklipsu njegove sportske karijere – napisao je Šervin na svom Tviter profilu.

Pojavili su se komentari raznih ljudi koji su tvrdili da ne govori istinu i da samo želi pažnju. Na to je imao odgovor u vidu slika koje je postavio.

– Ovo je dizajn patike koji je moj tim napravio za nezavisnu „Mamba“ kompaniju. Ovde su i detalji u kalendaru. Tu su takođe bili i svedoci sastanka i Kobijevih planova poput Đine Ford koja radi sa Useinom Boltom.

Ono što je posebno privuklo pažnju jesu fotografije tih patika. Nešto zaista neobično.

– Detalj na zadnjem delu je uređaj za praćenje koji je pričvršćen snažnim magnetom i povezan za sjajnu „Mamba“ fitnes aplikacij u kojoj je integrisan i deo koji omogućava svojstva koučinga i motivacionih govora – objasnio je Šervin.

Sve navedeno deluje obećavajuće i ukoliko su ovo zaista bili planovi legendarnog Brajanta velika je verovatnoća da bi neko od investitora mogao da se umeša i da san pretvori u javu.

Komentari (0)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

Najčitanije vesti