Jokić odgovorio na pitanje „24sedam“: MVP priznanje je velika stvar, ali bih više voleo NBA prsten

12.04.2021

22:18 >> 05:59

0

Srpski centar je upisao novi tripl-dabl

Jokić odgovorio na pitanje „24sedam“: MVP priznanje je velika stvar, ali bih više voleo NBA prsten
Copyright Profimedia

Loši dani se dešavaju kako u životu, tako i u sportu. Jedan takav je imao Denver u porazu od Bostona (87:105). Mučili su se u skoro svim aspektima igre.

Nije im pomogao ni novi tripl-dabl Nikole Jokića (17, 11as, 10sk).

– Treća i četvrta deonica su bile baš loše za nas. Naravno ima i nekih pozitivnih stvari poput devet izgubljenih lopti protiv tima koji je poznat po stvaranju pritiska, asistencije su isto bile dobre. Doduše, teško je imati više kada nam šut nije bio u visokim procentima – počeo je Jokić.

U nekoliko navrata tokom utakmice su i on i saigrači dosta vremena provodili u raspravi sa sudijama.

– Svi timovi u ligi protestuju i kukaju kod arbitara, mi smo jedan od njih. Tako meč ide, sudije rade svoj posao, mi treba da radimo svoj, rasprave su sastavni deo svega. Što se mene tiče nisam bio toliko frustriran koliko je ovo bio običan dan za mene. Naša greška je bila što nismo Seltiksima uzvratili u fizičkom elementu, trebalo je da budemo bolji.

Usledilo je pitanje „24sedam“ o MVP trci i Nikolin odgovor na srpskom.

Ako se desi, desi. To je velika stvar sigurno, ali bih pre voleo da osvojimo NBA prsten nego MVP titulu. Videćemo. Na neki način mi je i svejedno. Naravno, zahvalan sam svim ljudima u Srbiji što me bodre i prate, mada se trudim da ne razmišljam o tom priznanju sada.

Ekipa ima jedan cilj – mesto među četiri ekipe na Zapadu.

Želimo prednost domaćeg terena u plej-ofu. Zapad je težak, mnogi timovi igraju dobro. Teško je dobiti te timove koji su među četiri-pet, pa i svih 10, nije lako. Domaći teren bi mogao da nam pomogne.

Od dolaska Arona Gordona Nagetsi igraju još bolje, doduše uloge još uvek nisu u potpunosti podeljene.

Gordon je momak koji se polako uklapa, još uvek se trudi. Mada i mi svi još pokušavamo da pronađemo prave postave i da se adaptiramo na sve – zaključio je Jokić.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike