Iznenađujuća odluka NBA zvezde: Otišao u penziju usred sezone

15.04.2021

15:31 >> 15:34

0

Autor: N. St.

Oldridž u emotivnom izlaganju objasnio razloge

Iznenađujuća odluka NBA zvezde: Otišao u penziju usred sezone
Copyright Tanjug/AP Photo/Adam Hunger

Dogovorio je raskid ugovora sa San Antoniom, zatim je doneo odluku da potpiše za Bruklin. Sve to kako bi sa 35 godina pokušao da osvoji prvi NBA prsten. Nažalost, Lamarkus Oldridž neće imati pravu šansu za to.

Iz najjače košarkaške lige na svetu je stigla neverovatna vest – usred sezone je odlučio da ode u penziju. Razlog su zdravstveni problemi.

Poslednju utakmicu sam odigrao sa nepravilnim otkucajem srca. Kasnije to veče se ritam još više pogoršao što me je dodatno zabrinulo. Sledećeg jutra sam rekao ekipi šta se dešava i oni su bili sjajni i odvezli su me u bolnicu na preglede. Iako se sada bolje osećam, ono što mi se dogodilo to veče je jedna od najstrašnijih stvari koju sam ikad doživeo – počeo je izlaganje Oldridž.

Nastavio je u istom ritmu.

Zbog svega toga sam doneo tešku odluku – da odem u penziju. Tokom 15 godina mi je košarka bila na prvom mestu, sada je vreme da tu poziciju uzmu moje zdravlje i porodica. Zahvalan sam na svemu što mi je ova igra dala. Sjajne uspomene, uključujući i uspone, padove i prijateljstva koja sam stekao.

Zatim se zahvalio timovima za koje je igrao.

– Hvala Portlandu što je draftovao mršavog klinca iz Teksasa i pružio mu šansu. Tj grad mi je dao neke nezaboravne godine i uvek će ostati u mom srcu. Želim da se zahvalim Sparsima što su me primili u porodicu i pružili mi pet zabavnih godina. Na kraju želim da se zahvalim Bruklinu. Želeli ste me zbog onoga ko sam. U ovoj igri koja se toliko menja tražili ste da dođem i da radim ono što radim što je bilo dobro da čujem. Žao mi je što nije tarjalo duže, ali je bilo zabavno biti deo ove posebne grupe.

Na kraju je imao poruku za sve.

Nikada ne znate kada će nešto da se završi, zato se postarajte da uživate u tome svaki dan. Ja mogu da kažem da sam to učinio – zaključio je Oldridž.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike