Dobre vesti za crno-bele: Jaramaz već trenira

11.01.2021

21:38 >> 21:43

0

Autor: N. St.

Lepa slika stiže iz Partizana

Dobre vesti za crno-bele: Jaramaz već trenira
Copyright Screenshot/KK Partizan/YouTube/BC Partizan TV

Zabrinuti su bili svi kada je u subotu u Čačku Ognjen Jaramaz ostao da leži na parketu držeći se za koleno. Uz pomoć saigrača je iznet sa terena i stvari nisu izgledale dobro.

Na svu sreću, posle dodatnih pregleda i snimaka je ustanovljeno da povreda nije teže prirode. Da stvari idu na bolje pokazuje i snimak sa treninga u hali sportova „Ranko Žeravica“ koji je objavljen na Partizanovoj televiziji.

Na njemu se vidi da je Jaramaz već počeo da trenira, doduše sedeći, ali je i to dokaz da neće predugo pauzirati. Jasno je da neće moći da pomogne saigračima protiv Trenta u Evrokupu (sreda, 20.30h).

Pročitajte još:

– Ognjen neće igrati u tom meču. Ima hematom posle tog udarca i hvala Bogu što nije u pitanju teža povreda i što nije potrebna operacija. Momak dolazi na trening prvi, odlazi poslednji, toliko radi. Sve to što mu se dešava… Manje zlo je što nije teška povreda. Kada je zdravlje igrača pred taj meč u pitanju osim Jaramaza, svi ostali su dobri. Nadam se da će sve to biti kako treba i da će svi ti bolovi (problem sa vratom Perkinsa) i dečje bolesti biti preležane i da ćemo odigrati kako znamo – rekao je trener crno-belih Sašo Filipovski.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike