Oglasio se Partizan i otkrio detalje oko povrede Ognjena Jaramaza

10.01.2021

13:39 >> 13:45

0

Autor: D. B.

Bek crno-belih moraće na pauzu

Oglasio se Partizan i otkrio detalje oko povrede Ognjena Jaramaza
Copyright Promo/ABA liga/Borac/Duško Radišić

Konačno i jedna ohrabrujuća vest iz košarkaškog kluba Partizan. Ognjen Jaramaz nije teže povređen.

Iako je delovalo da će pred bekom biti duža pauza posle povrede koju je doživeo u subotu na meču protiv Borca u Čačku, posle obavljenih pregleda ustanovljeno je da je situacija bolja nego što se u prvi mah činilo.

Povreda Ognjena Jaramaza srećom nije teže prirode. Snimak magnetne rezonance je pokazao da je prednji i zadnji ligament, kao ni meniskus nisu stradali. U pitanju je kontuzija u kosti i mali izliv – objasnio je klupski lekar dr. Momčilo Jakovljević.

Pročitajte još

Bez obzira što stanje povrede nije toliko alarmantno Jaramaz će morati na kraću pauzu dok se bol ne povuče i dok igrač ne bude spreman da ponovo normalno trenira.

Mladog beka od početka takmičarske 2020-2021 nikako da krene. Deo sezone je morao da propusti posle povrede prsta na ruci, a zatim mu je bio potrebno i vreme da se vrati u normalni trenažni proces.

Na osam mečeva u ABA ligi ostvario je prosek od 11.3 poena, 1.4 skokova i 2.6 asistencija. U proseku je provodio u igri 24 minuta. Sezonu je sjajno počeo i u prva dva kola, protiv Borca i Budućnosti bio je najefikasiji igrač crno-belih (21, odnosno 24 postignutih poena).

Povredu prsta doživeo je trećem kolu u duelu sa FMP, a u tim se vratio tek u 9. kolu protiv Partizana. U prethodnom kolu protiv Splita ubacio je 29 poena i činilo se da se potpuno vratio u ritam sa starta takmičenja. Ipak, zadesio da je novi maler.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike