Bajić: Velika pobeda protiv evroligaškog tima, odradili smo sve što smo dogovorili

27.12.2020

18:37 >> 19:35

0

Autor: N. St.

Strateg Igokee nije krio zadovoljstvo

Bajić: Velika pobeda protiv evroligaškog tima, odradili smo sve što smo dogovorili
Copyright MN Press

Da je neko pre par dana rekao košarkašima Igokee i treneru Draganu Bajiću da će ostvariti laku i ubedljivu pobedu protiv Crvene zvezde verovatno im ne bi verovali.

Upravo to se i dogodilo u Laktašima – 85:65. Potpuno očekivano, šef stručnog štaba domaćina je bio prezadovoljan na konferenciji za štampu.

– Ne znam šta da kažem. Čestitam mojim momcima na velikoj pobedi protiv velikog protivnika koji igra u Evroligi. Želim njima i kolegi Radonjiću puno uspeha u nastavku sezone – počeo je Bajić izlaganje.

Pročitajte još:

Osvrnuo se na dešavanja na parketu.

– Što se meča tiče, oduševljen sam. Dobro je poznato da smo istrošili mnogo energije, nismo imali mnogo vremena da se spremamo za Zvezdu koliko smo se posvetili odmoru. Odbrambeno, napadački. Ofanzivno je išlo tečno, brzi pasovi, bez mnogo driblinga, kažnjavali smo svaku situaciju. Defanzivno smo svaki zadatak ostvarili. Nismo im dali lake poene, fizički su dominantniji od nas, posebno na visokim pozicijama. Dobro smo zatvarali reket. Prva, druga pomoć. Zaslužena pobeda.

Srećan je zbog još jedne stvari.

– Ilić je sinoć odradio prvi trening, raduje me njegov povratak i njegovih 11 minuta znači u ovoj rotaciji, Atić, Jošilo. Imamo mnogo svežne. Puno dobrih stvari i odbrambeno i napadački. Neće nas uljuljkati ovaj trijumf. Imamo u ponedeljak dan za odmor, prekosutra u šest ujutru put u Beograd, pa u Podgoricu na meč protiv Budućnosti, nema mnogo vremena za odmor – završio je Bajić.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike