Amerikanac se oglasio emotivnom porukom: Da li se Lojd oprostio od Zvezde?

13.06.2021

21:53 >> 21:56

0

Džordan se javio putem društvenih mreža

Amerikanac se oglasio emotivnom porukom: Da li se Lojd oprostio od Zvezde?
Copyright MN Press

Sezona je završena triplom krunom. Osvojila je Crvena zvezda tri titule, krenulo je od Kupa, nastavilo se ABA ligom, a završilo domaćim šampionatom.

Trijumf u majstorici protiv Mege dodatno dobija na značaju pošto je ostvaren bez povređenog tandema Džordan Lojd/Kori Volden. Njih dvojica su zajedno sa saigračima proslavili uspeh, ali bi jedan vrlo brzo mogao da napusti tim.

Već duže vreme se priča o interesovanju mnogih evropskih timova za Lojda, a njegova poruka putem društvenih mreža bi mogla da se protumači kao oproštaj.

Kakva godina, kakav grad, kakav klub. Ovo je bila najzahtevnija i najizazovnija godina u mojoj karijeri, ali uvek postoji lepota u svemu tome. Najboljim navijačima i neverovatnoj podršci, da vam kažem hvala, nije dovoljno. Bićete zauvek u mom srcu. Mojim trenerima i saigračima želim da kažem da vas cenim više nego što znate. Zahvalan zauvek – poručio je Lojd koji je na početku sezone potpisao jednogodišnji ugovor sa klubom.

Amerikanac je sezonu završio kao treći strelac Evrolige (17.3 poena po meču), dok je u regionalnom takmičenju prosečno davao 24.7 poena, uz 3.2 asistencije i 2.7 skokova po meču.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike