Hrvatski provokator godinama vređa Jokića, Srbin ga ponovo ućutkao

09.12.2021

08:48

0

Autor: 24sedam

Kad god Denver dođe u Nju Orleans iza klupe se pojavi lik sa zastavom Hrvatske, koji ne bira način da poremeti našeg asa

Hrvatski provokator godinama vređa Jokića, Srbin ga ponovo ućutkao
hrvat - Copyright Printscreen/YouTube

Uvek je bilo i uvek će biti - svetom hodaju raznorazni. Jedan takav redovan je gost košarkaških utakmica Nju Orleansa i Denvera.

Kad god Nagetsi dođu na ovo gostovanje iza klupe se pojavi taj neki sa hrvatskom zastavom. Godinama vređa i pokušava da poremeti Nikolu Jokića, ali mu srpski as uvek udeli lekciju.

Iz košarke, sporta, manira, ljudskosti...

Tako je bilo i sada. Nagetsi su slavili u Nju Orleansu upravo zahvaljujući srpskom asu, koji je ostvario 61. trip-dabl u karijeri, a u produžetku sam unakazio Pelikanse sa 11 poena.

 

 

Ne sumnjamo da je Jokić primetio zastavu, ali sve i da nije, ima ko jeste. Na društvenim mrežama pojavili su se brojni komentari na temu hrvatske zastave iza klupe Denvera.

- Upravo sam shvatio da se iza klupe Denvera nalazi zastava Hrvatske - napisao je izvesni Tomis, koji nije imao predstavu zašto je to tako.

 

 

Drugi, pod imenom Kristofer kratko je konstatovao:

- Dobili ste mali NATO-a na utakmici Pelikansa i Nagetsa. Čovek baca uvis hrvatski zastavu svaki put kad Denver ima loptu. Pretpostavljam da pokušava da uđe Jokiću u glavu.

Nikola je sve to ignorisao, kako tokom igre, tako i u izjavama posle meča.

 

 

- Osećao sam se dobro, trener je verovao u mene. Nacrtao je nekoliko akcija za mene, lopta je ušla i nastavili smo to da radimo. Kada se podvuče crta misim da su stvarno verovali u mene i osećao sam se komforno da uzimam šuteve u takvim situacijama - rekao je Jokić, koji je meč završio sa 39 poena, 11 skokova i 11 asistencija.

A osoba sa hrvatskom zastavom i ovog puta otišla je "praznih ruku" nazad u svoj život. O njemu je svojevremeno pisao Adam Mares, jedan od autora podkasta Denvera.

 

 

- Prošle sezone kada je Denver bio u Nju Orleansu, neko sa hrvatskom zastavom je seo iza klupe Nagetsa i vikao rasisitčke/nacionalističke uvrede na račun Jokića.

Jasno je da taj neki godinama pokušava da sprovede u delo svoju provokaciju, a da Jokić, kao i prošle noći, jednostavno "kulira" njegovo ponašanje. Rešenje je jednostavno - on nek maše svojom zastavom, neka sipa uvrede, a Jokić će da se igra košarke i sipa poene.

I svima lepo!

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike