Šuška se, šuška: Bivši kapiten Partizana ponovo u crno-belom dresu?

06.12.2021

22:46

0

Autor: 24sedam

Mihajlo Andrić mogao bi uskoro da promeni sredinu

Šuška se, šuška: Bivši kapiten Partizana ponovo u crno-belom dresu?
20150604mmPartiz - Copyright MN Press

PAOK grozničavo traži pojačanje na poziciji krila i krilnog centra, a kao potencijalno pojačanje pominje se još jedan bivši košarkaš Partizana.

U vezu sa solunskim velikanom najpre se dovodio Stefan Janković, ali kako vreme prolazi u prvi plan iskaču druga imena, među kojima se sasvim solidno kotira i Mihajlo Andrić.

Nekadašnji kapiten kluba iz Humske, navode grčki mediji, nalazi se u razmišljanjima čelnika crno-belih kao potencijalna zamena za Džoša Kartera, a kao jedna u nizu pozitivnih preporuka ističe se i poznavanje tamnošnjeg šampionata, s obzirom da je Andrić prošle sezone nastupao za Kolosos sa Rodosa.

Podsetimo, nekadašnji đak Partizana je posle šest godina u klubu iz Humske, dve sezone proveo u nemačkom Geningenu, odakle se preselio u Kolosos, da bi ove sezone rešio da se oproba u turskom Ajfonu.

Ipak, njegov trenutni klub zapao je u velike finansijske probleme, koji čak ugrožavaju i nastavak takmičenja, što PAOK dodano olakšava posao ukoliko se odluče za angažovanje srpskog košarkaša.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike