Partizan otišao u Laktaše na derbi kola, Obradović izuzetno poštuje rivala, ali se cilj zna

03.12.2021

09:51

0

Čak devetorica crno-belih su imali reprezentativne obaveze

Partizan otišao u Laktaše na derbi kola, Obradović izuzetno poštuje rivala, ali se cilj zna
20211117npObradovicZ2 - Copyright MN Press

Konačno se nastavlja AdmiralBet ABA liga! Prva utakmica 10. kola igra se večeras u Splitu, gde gostuje Borac, ali meč kola svakako se igra u Laktašima, gde u goste Igokei dolazi Partizan. 

Igokea je loše počela sezonu, ali se trgla i otišla u “plus” kada je u pitanju učinak na tabeli. Ipak, u svojoj dvorani ima samo jedan poraz, uz četiri pobede, uključujući i onu nad šampionom Crvenom zvezdom. 

Partizan se okupio posle reprezentativne pauze, tokom koje su čak devetorica igrača crno-belih imala obaveze. 

Trener Partizana Željko Obradović poštuje Igokeu, baš kao i svakog rivala. 

- Igokea je dobar tim, bilo gde da igra i sigurno da iziskuje veoma dobru pripremu. Mi smo trebali da reagujemo na treningu i juče i danas, i naravno radićemo i sutra sve one detalje koje su bitni za igru Igokee. Oni su tim sa velikim iskustvom, promenjen u odnosu na prošlu godinu ali sa istim konceptom jer je isti trener koji radi izvanredno.  

Što se tiče njegovog tima: 

- Mislim da ćemo morati da dosta vodimo računa o njihovoj odbrani koja je veoma specifična i da shvatimo na koji način treba da ih napadamo. Naravno uvek imamo u vidu i to kako ćemo mi da pripremimo odbranu i kako ćemo da neutrališemo njihove najbolje igrače, odnosno način na koji žele da poentiraju u ovoj utakmici - poručio je Obradović  

Mladi bek Gregor Glas je rekao ono što se zna – cilj je pobeda. 

- Čeka nas put do Laktaša. Igokea igra u mnogo dobrom ritmu. Imaju mnogo kombinovanih odbrana na koje moramo za se spremimo i da znamo kako da ih napadamo. U odbrani da igramo fizički agresivno, kao i na poslednjim utakmicama i to je to. Idemo na pobedu. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike