Drugi poraz Burža: Uniks se podigao posle neuspeha u Beogradu

20.11.2020

00:10

0

Autor: M. R.

Rusi slavili protiv Francuza, Andora bolja od Antverpena

Drugi poraz Burža: Uniks se podigao posle neuspeha u Beogradu
Copyright MN Press

Andora je savladala Antverpen – 82:69 u zaostaloj utakmici sedmog kola Evrokupa grupe C, dok je Uniks bio bolji od Burža – 86:74 u naknadno odigranom meču četvrtog kola.

Ruski predstavnik je dva dana posle poraza od Partizana, uspeo protiv francuskog tima da pokaže reakciju i zabeleži pobedu. Predvodio ih je Kenan sa 23 poena i sedam asistencija. Džamar Smit je dodao 20, a Džordan Morgan 17.

U ekipi Burža bolji od ostalih bio je Alen sa 17 poena i četiri skoka. Danilo Anđušić je bio ispod svog visokog proseka – sedam poena i tri asistencije, a Luka Ašćerić nije uspeo da se upiše na poentersku listu.

Uniks i Burž će imati priliku da ponovo odmere snage veoma brzo, već u sledećem kolu 9. decembra. Ruski tim sad ima skor od pet pobeda i tri poraza, a Burž je zabeležio tri trijumfa i dva poraza. Francuze čekaju još tri zaostala meča, jer su bili na dužoj pauzi zbog problema sa virusom korona.

Andoru je do treće pobede (3-3 skor) predvodio Jelinek sa 20 poena. U poraženom sastavu Antverpena, koji i dalje ne zna za pobedu u Evrokupu (0-8), bolji od ostalih bio je Ibrahim Faje sa 22 poena i sedam skokova.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike