Mirotić: Zvezda nije odustala

20.11.2020

22:21 >> 22:28

0

Autor: N. St.

Najbolji igrač Katalonaca pohvalio crveno-bele

Mirotić: Zvezda nije odustala
Copyright MN Press

Senzacija se nije dogodila. Barselona je odbranila domaći teren i savladala Crvenu zvezdu (76:65). Uprkos velikom vođstvu Katalonaca, srpski tim se trudio, uspeo da spusti zaostatak u jednom momentu na ispod 10 poena, ali je to bilo sve.

– Teška utakmica. Igrali smo zaista odlično u provm poluvremenu, stekli prednost, ali Zvezda nije odustala. Igrala je dobro u drugom. Najvažnije je da smo trijumfovali. Još uvek se tražimo, svako radi svoj posao, igramo kako znamo i zadovoljni smo – rekao je Mirotić.

Pročitajte još: Kasno buđenje borbene Zvezde: Mirotić briljirao, Lojd utihnuo, Barsa pokazala zašto je na vrhu

Upravo je on bio najefikasniji akter meča sa 23 poena.

– Trudim se da igram svoju igru. Bez obzira na sve to, bitnije je da radimo zajedno, kao tim. Trener radi odličan posao, traži najbolje pozicije za mene i trudim se da uzvraćam na terenu. Sezona je duga i trudiću se da nastavim dobro da radim svoj posao – jasan je Mirotić.

Nik Kalates je pored 10 poena imao i osam asistencija.

– Bili smo sjajni u defanzivi u prvom poluvremenu, iz toga su došli neki laki poeni i napravljena je razlika. Jesmo prvi trenutno, mada je isuviše rano gledati tabelu. U ovakvom sistemu svako može da dobije svakoga i svaki meč se računa. Bitno je da smo odbranili naš teren – zaključio je Kalates.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike