Gledam Partizan i srećan sam jer je Željko srećan: Jasikevičijus prati rad svog velikog prijatelja (VIDEO)

09.11.2021

12:11

0

Autor: 24sedam

Legendarni Litvanac, menadžer Barselone ne propušta utakmice crno-belih i "proziva" Obradovića zbog markera

Gledam Partizan i srećan sam jer je Željko srećan: Jasikevičijus prati rad svog velikog prijatelja (VIDEO)
Šarunas Jasikevičijus - Copyright Profimedia

Šarunas Jasikevičijus ime je koje se s poštovanjem izgovara u košarkaškom svetu. Čuveni Litvanac veliki je prijatelj sa najboljim trenerom Željkom Obradovićem, pa ne čudi što prati njegov rad s Partizanom.

U intervjuu za basketnews.com šef struke Barselone, s kojom ima šest pobeda i tri poraza u Evroligi, naglasio je da se oseća veoma srećno dok gleda Željka Obradovića u Partizanu, ali i iskoristio priliku da pecne svog prijatelja zbog "bespotrebne" nervoze na utakmici sa Huventudom.

 

 

- Žao mi je njegovog asistenta koji ne može da izvadi marker. Poslao sam mu poruku:"Nemoj na nerviraš momka, to je samo marker. Sa smajlijem".

Poruke su samo jedan vid česte komunikacije dvojice košarkaških magova i velikih prijatelja. Čuven je i snimak iz druženja u kom Obradović "kiti" muziku zbog Partizana, a Šarunas se glasno smeje uživajući u, za njega, neobičnom prizoru.

 

 

- Mnogo sam pričao s Željkom. Veoma je srećan tamo. Partizan je njegov klub, njegova ljubav! Ne propuštam utakmice Partizana. Volim Željkov tim jer ima mnogo talentovanih igrača sa iskusnim Panterom i Ledejom kao predvodnicima ekipe. Lepo je videti i kako rastu neki mladi srpski igrači. Samo neka nastave u tom pravcu - rekao je Jasikevičijus, pa zaključio:

- Obradović kao čovek samo ćeli da bude srećan. U Beogradu je, kod svoje kuće, sa svojom ekipom. Ima veoma intrigantan tim. Ima veoma jasan cilj - da dovede Partizan u Evroligu. U njegovoj poziciji, u njegovom trenutku, šta drugo? Sve je već osvojio. Uradio je sve u životu. Samo treba da bude srećan. I sto odsto sam siguran da jeste srećan.

MN Press
 

Košarkaši Partizana u sredu (20.00) igraju meč 4. kola sa Andorom, pa je to još jedna prilika da Jasikevičijus bude srećan zbog svog prijatelja.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike