Osokoljena Zvezda ide u Zadar, kadrovski problemi muče Radonjića: Ivanović i Vajt ne igraju, nekoliko igrača pod upitnikom

06.11.2021

16:10

0

Autor: 24sedam

Crveno-beli spremni za nastavak pobedničkog puta na Jadranu

Osokoljena Zvezda ide u Zadar, kadrovski problemi muče Radonjića: Ivanović i Vajt ne igraju, nekoliko igrača pod upitnikom
dejan radonjić (1) - Copyright MN Press

Osokoljena najubedljivijom evroligaškom pobedom u svojoj istoriji, Crvena zvezda ide u Zadar, gde u nedelju os 18.45 u dvorani „Krešimir Ćosić“ igra meč 7. kola AdmiralBet ABA lige.

Crveno-beli su ubedljivim trijumfom protiv Panatinaikosa napravili fantastičnu uvertiru pred put u Hrvatsku, ali ono što treneru Dejanu Radonjiću zadaje glavobolju od starta priprema jeste kadrovska situacija u ekipi.

Ništa drugačije neće biti ni u pripremi za meč u „Krešinom domu“, koji će sigurno propustiti Nikola Ivanović i Aron Vajt, dok je još nekoliko igrača rovito i o njihovom nastupu odluka će biti doneta na dan utakmice.

- Gostovanje u Zadru je uvek teška utakmica za svaku ekipu. Sačuvali su gro igrača iz prošle sezone i uz to nadogradili tim.  Svakako da nas očekuje teško gostovanje i zato moramo da odigramo organizovano, na potrebnom nivou i sa energijom, dobro u oba pravca kako bi mogli da kontrolišemo kvalitet domaćina i dođemo do rezultata koji želimo - rekao je Radonjić.

Težinu Zadrovog terena istakao je i Ognjen Dobrić.

- Imaju veliku podršku i publiku koja se razume u košarku. Nisu dobro počeli sezonu, ali imaju kvalitet koji je sigurno veći od treutnog plasmana na tabeli. Na nama je da uvedemo utakmicu u ritam koji nama odgovara uz dobru igru, ne samo u odbrani, već na obe strane terena. Neće biti laka utakmica, ali naš cilj se zna, a to su bodovi uz dobru igru u dvorani “Krešimir Ćosić” - rekao je Dobrić.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike