Zvezda bez Ivanovića na Panatinaikos, Lazić se vraća treninzima posle porodične tragedije

01.11.2021

20:29

0

Autor: 24sedam

Radonjić "nije imao izbora" osim da bude zadovoljan posle trijumfa

Zvezda bez Ivanovića na Panatinaikos, Lazić se vraća treninzima posle porodične tragedije
Copyright MN Press

Crvena zvezda je rutinski pobedila Megu u 6. kolu AdmiralBet ABA lige, posle pravog "pakla" koji je prošla u oktobru.

U takvom tempu, ekipa opterećena povredama, treneru Dejanu Radonjiću nije ostalo ništa drugo nego da bude zadovoljan.

- Posle ovog ritma napornog koji je bio i 11 utakmica u 27 dana, naravno da nam je bilo bitno samo da pobedimo, kao što sam i rekao u najavi utakmice. Dobro smo krenuli, napravili smo sve preduslove da gradimo igru i rezultat. Imali smo razliku u prvom delu koja je bila zadovoljavajuća. U nastavku je bilo dobrih i loših stvari, grešaka i dobrih momenata, ali generalno smo održavali rezultat i kontrolisali smo situaciju sa tog aspekta. U odnosu na situaciju koja je bila u poslednje vreme dobro je što smo uspeli da imamo kontrolu tokom meča i da odigramo malo rasterećenije jedan meč.

Naravno, neizbežno je bilo pitanje zdravlja igrača. Branka Lazića nije bilo u sastavu, dok je Nikola Ivanović bio u trenerci pored terena.

- Branko Lazić nije bio sa nama od utakmice sa Milanom zbog smrtnog slučaja u porodici. On će sutra biti na treningu. Nikola sutra ima pregled koji će nam pokazati precizno ili preciznije šta će biti nakon toga. Tako da ga nema sigurno za utakmicu sa Panatinaikosom, a vrlo verovatno i utakmicu nakon toga.

Eron Vajt se povredio još pre početka sezone.

- Što se tiče Erona Vajta on ima taj, nadam se, završni snimak oko 20. novembra, pa ćemo tada videti kada možemo da ga imamo na treningu, pre svega. Ovi ostali momci su uz neke sitne povrede koje su bile prisutne, dobro, da kažem.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike