Problem rešen: Mijailović razgovarao sa navijačima Partizana, i to sa svim grupama

05.11.2021

13:18

0

Autor: 24sedam

Crno-beli su upisali važnu pobedu u Evrokupu

Problem rešen: Mijailović razgovarao sa navijačima Partizana, i to sa svim grupama
20211009ivPartizanSc64 - Copyright MN Press

Košarkaši Partizana su pobedili Huventud u utakmici Evrokupa, ali jedan od detalja o kojem se pričalo bio je i vezan za navijače. Deo njih je napustio dvoranu "Aleksandar Nikolić".


Kako bi se rešio taj problem, predsednik KK Partizan, Ostoja Mijailović je primio predstavnike svih navijačkih grupa i razgovarao sa njima. Kako je navedeno na sajtu crno-belih, "razjašnjeni su svi nesporazumi i postignut je dogovor o daljim koracima".
24sedam/Katarina Mihajlović
 


- Razgovarali smo otvoreno i postigli dogovor. Svi smo ovde zbog Partizana i svi k'o jedan treba da radimo u interesu Partizana. Šum koji je nastao u komunikaciji je otklonjen, navijači su pokazali razumevanje za ograničenost kapaciteta dvorane, baš kao što je i klub iskazao razumevanje za solidarnost koju su navijači iskazali sa onima koji nisu mogli da uđu u dvoranu. To je iza nas i nastavljamo dalje sa željom da Partizan dovedemo do visina kojima stremimo, a to je povratak i stalno učešće u Evroligi.

Želim još jednom da se zahvalim svima na ogromnoj energiji i ljubavi prema našem timu i treneru koje su pokazali u sredu i na svakoj utakmici do sada.

Želim i da se zahvalim svetskom šampionu, Roju Džonsu na poseti i lepim rečima upućenim nakon utakmice. Već sutra nas očekuje važna utakmica i okrećemo se kako njoj, tako i izazovima koji očekuju naš klub u narednom periodu - poručio je Mijailović.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: KK Partizan

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike