Huventud primer kako (ne) treba: Partizan čeka komšije koje su u strašnoj seriji

05.11.2021

10:17

0

Autor: 24sedam

Crno-beli imaju učinak 6-0, a "panteri" 5-1

Huventud primer kako (ne) treba: Partizan čeka komšije koje su u strašnoj seriji
0MET1412 - Copyright MN Press

Subota, dvorana "Aleksandar Nikolić". U nekadašnji "Pionir" u goste Partizanu stiže FMP. U malom gradskom derbiju sastaće se crno-beli koji imaju maksimalan učinak, šest od šest, i "panteri", koji su u seriji od pet uzastopnih pobeda.


Duel 7. kola AdmiralBet ABA lige najavio je i trener tima iz Humske Željko Obradović.

- Igramo protiv tima koji je u izvanrednoj seriji. Pet poslednjih utakmica su dobili, i ne samo to što su dobili, nego igraju zaista dobru košarku. Mi moramo da se vratimo na nivo odbrane koji nas je krasio sve ove utakmice - kazao je Obradović, uz osvrt na pobedu nad Huventudom u Evrokupu.

- Da imamo volju i želju kakvu smo pokazali na poslednjoj utakmici protiv Huventuda. Od prve do poslednje sekunde da cenimo svaku loptu, da igramo pametnije u napadu nego što smo to činili čak i veći deo utakmice protiv Huventuda, i to bi bilo to. Još da pozovemo naše navijače da dođu i podrže ove mlade momke - dodao je iskusni stručnjak, a uoči dueli sa ekipom iz Železnika, oprezan je i centar Balša Koprivica.
 
MN Press
 


- Igraju u veoma dobrom ritmu tako da će biti veoma teška utakmica. Mislim da treba da imamo dobar pristup protiv ekipe koja je šuterski veoma kvalitetna. Mi kao ekipa rastemo iz utakmce u utakmicu. Poslednja utakmica nam je dosta pomogla jer smo je izvukli na kraju i iz nje imamo dosta toga da naučimo. Energiju koju imamo u defanzivi treba da prenesemo i na duel sa FMP-om - rekao je Koprivica.

Kako je naglašeno na sajtu crno-belih, pojedinačne ulaznice za ovaj meč (subota, 19:00) mogu se kupiti putem service Ticketline i sajta ticketline.rs.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: KK Partizan

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike