Mijailović: BAT će brzo biti skinut, znamo kome je cilj da se prikaže kako u Partizanu nije dobro

29.10.2021

18:35

0

Prvi čovek crno-belih istakao da je postignut sporazum sa bivšim trenerom i plejmejkerom

Mijailović: BAT će brzo biti skinut, znamo kome je cilj da se prikaže kako u Partizanu nije dobro
Ostoja Mijailović, arhiva - Copyright MN Press

Partizan jeste pod zabranom angažovanja novih igrača, ali samo formalno, pošto su crno-beli postigli dogovor sa Andreom Trinkijerijem i Aleksejem Nikolićem, pa bi problem uskoro trebalo da bude rešen, rekao je za portal „Mozzart sport“ predsednik kluba iz Humske Ostoja Mijailović.

Na sajtu FIBA stoji da je BAT prvu sankciju Partizanu izrekao 15. oktobra, a da su u ovom trenutku aktivne dve. Ipak, prvi čovek crno-belih košarkaša ističe da navijači nemaju razloga za brigu.

- Tačno je, postoje aktivna dva slučaja oko kojih je već postignut sporazum i brzo će ta zabrana biti skinuta. Poslali smo finalnu saglasnost BAT u vezi sa dinamikom isplate tih potraživanja zbog kojih zabrana formalno i dalje stoji – rekao je Mijailović za „Mozzart sport“, otkrivši da je klub iz Humske u sporu bio sa bivšim trenerom i slovenačkim plejmejkerom.

- U svakom slučaju, ne dešava se ništa što bi trebalo da uznemirava bilo koga ko voli Partizan ili da raduje one koji ga ne vole. Ne širi se slučajno ova vest, iako nije nova, piše od kada je taj administrativni problem. Znamo kako se plasira i kome je cilj da se prikaže kako u Partizanu nije dobro - istakao je Mjailović.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Mozzart sport

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike