Čačak spreman za praznik košarke: Da mi je neko rekao da će Obradović voditi takmičarsku utakmicu ovde…

29.10.2021

11:40

0

Marko Marinović najavio meč s Partizanom

Čačak spreman za praznik košarke: Da mi je neko rekao da će Obradović voditi takmičarsku utakmicu ovde…
20201102ivFmpBorac03 - Copyright MN Press

Naredna stanica zahuktalog „Parnog valjka“ je Čačak. U subotu od 19 časova, u dvorani kraj Morave, Borac dočekuje Partizan, koji od starta sezone ne zna za neuspeh, kako na regionalnom, tako i na evropskom koloseku.

Ono što u oba tabora budi posebne emocije pred sutrašnji megdan jeste i dolazak najtrofejnijeg trenera Evrope u halu iz koje je pošao u košarkaški svet.

- Da mi je neko pre nekoliko godina rekao da će Željko Obradović voditi neku ekipu u jednoj takmičarskoj utakmici u Čačku, realno, odmah bih se nasmejao. I ne samo ja, već većina ljubitelja košarke – rekao je u najavi meča strateg Čačana Marko Marinović.

Kako crno-beli izgledaju na terenu od početka takmičenja, nema dileme da je pred njegovom ekipom izuzetno težak zadatak da pokušaju da zaustave Zagorca i drugove, koji će, pored nastavka trijumfalne serije, imati dodatni motiv u činjenici da ih je Borac prošle sezone oba puta savladao u AdmiralBet ABA ligi.

- Pozvao bih navijače da u što većem broju dođu u subotu i podrže novi tim Borca. Želja nam je da klub ostane na istom nivou na koji je došao pre godinu dana. Grad Čačak treba da ima privilegiju da gleda najbolju košarku u regionu.

Borac ima solidno prolazno vreme posle pet kola nove sezone regionalnog takmičenja.

- Sigurno je da sam zadovoljan onim što smo učinili u dosadašnjem delu lige. Na pet utakmica ostvarili smo dve pobede, što nije tako malo. Naravno, kao trener mislim da još uvek nismo pokazali svoj maksimum. Još uvek nismo na onom nivou na kom priželjkujem da budemo. Doduše, ima još puno vremena do kraja, a ja sam siguran da ćemo tek pokazati ono šta znamo i možemo - rekao je Marinović.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: kkborac.rs

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike