"Nadam se da će Borac dobiti pomoć, jer je brend grada, regiona, države..."

30.05.2021

14:01

0

Ekipa Marka Marinovića sada čeka pobednika serije u kojoj se sastaju Zvezda i Zlatibor

"Nadam se da će Borac dobiti pomoć, jer je brend grada, regiona, države..."
Copyright MN Press

Košarkaši Borca će igrati u polufinalu plej-ofa domaćeg prvenstva. Čačani su uspeli da savladaju u dva meča FMP pa sada čekaju pobednika serije u kojoj se sastaju Crvena zvezda i Zlatibor. Trener Borca Marko Marinović je zadovoljan zbog ovakvog rezultata protiv ekipe kojoj je prepustio ulogu favorita.

– Pre svega, momcima iz FMP bih poželeo puno sreće i zdravlja u sledećoj sezoni. Odigrali su dve fer i korektne utakmice. Momci su, na moje iznenađenje, pokazali veliku hrabrost i zasluženo u obe utakmice odneli pobedu i plasirali se u polufinale – rekao je trener Borca Marinović. – Bili su svi sjajni, ali naročito moram da istaknem mlade kadete, jer su potpuno zasluženo došli u situaciju da igraju za prvi tim. Mnogo sam srećan jer su upravo oni rešili utakmicu.

Pročitajte još

Veći deo sezone je bio veoma težak za momke iz Čačka. Dugo su se u ABA ligi borili za opstanak, da bi na kraju to i uspeli da ostvare. Sada nisu više pod pritiskom, pa mogu da uživaju u pobedama koje su ostvarili…

– Ovo je velika stvar. Gledam igrače i vidim ono o čemu svi mi pričamo, a to je da smo grad košarke i da je ovo jedna divna slika. Lepo je što je Arena prenosila obe utakmice sa FMP, jer su to svi imali priliku da vide. Moram još jednom da ponovim da se nadam da će sve ovo dati podstrek svim ljudima u gradu, ali i šire, da pomognu Borcu, jer je on brend ovog grada, regiona, a ako ne i cele države – zaključio je Marko Marinović.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike