Kad sam bio klinac pa dođem kod profe Nikolića i shvatim koliko ništa ne znam! E, tako je danas igračima Partizana (VIDEO)

25.10.2021

20:01

0

Čuveni Goran Grbović poredi dva vremena, dva legendarna trenera

Kad sam bio klinac pa dođem kod profe Nikolića i shvatim koliko ništa ne znam! E, tako je danas igračima Partizana (VIDEO)
2021.10.19_Towers_vs_KK_Partizan_015 - Copyright Hamburg Towers/Dennis Fischer

Bivši as Partizana Goran Grbović ne krije da je zadivljen kako njegov klub igra pod rukovodstvom nekadašnjeg saigrača Željka Obradovića.

Krilo crno-belih gledajući današnje igrače Partizana povlači paralelu sa vremenom kada je on kao mlad igrač dolazio u susret sa legendarnim trenerom Acom Nikolićem. On veruje da se njegovim naslednicima danas javlja isti taj osećaj kada se nađu sa Obradovićem na parketu. Njihov strah od takve trenerske veličine je normalna pojava, ali će i to vremenom proći:

Hamburg Towers/Dennis Fischer
 

- Kad gledam kako Željko sve to radi, ja stvarno uživam. Iako sam toliko vremena proveo s njim... Bili smo zajedno kod istog trenera, igrali smo zajedno, ali ovo ... Znate kad postave pitanje da li su igrači srećni što rade sa Obradovićem ili su uplašeni... Oni su srećni, svi do jednog. I stranci i naši igrači! Ali su i uplašeni - objašnjava Grbović u emisiji "Zona press" Vladana Tegeltije i nastavlja:

- To je trenutak kada shvatiš koliko ne znaš. To je kao kad smo mi bili klinci, pa dođemo kod "profe" Nikolića, ubeđeni da sve znamo. Ja sve znam i, kao, što sam ja došao ovde da mi sad nešto matori ispriča ... I onda ne shvatim koliko malo znam, već koliko ništa ne znam. Tu se javlja taj trenutak straha. Inače, postoji strah, ali i on će proći.

 

 

 

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: D. P,

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike