Saletov Fener nije imao milosti prema Uniksu: Težak poraz ruske ekipe

14.10.2021

19:39

0

Jedini srpski trener u evroligaškoj konkurenciji zabeležio ubedljivu pobedu

Saletov Fener nije imao milosti prema Uniksu: Težak poraz ruske ekipe
Copyright MN Press

Košarkaši Fenerbahčea nisu dozvolili iznenađenje pred svojim navijačima u duelu sa ruskim Uniksom. Tim koji predvodi bivši selektor Srbije Aleksandar Đorđević potukao je do nogu ekipu iz Kazanja rezultatom 80:41.

Đorđević je gotovo kompletnoj ekipi raspodelio minutažu na ravne časti, a u takvoj podeli uloga najbolje se snašao Marijal Šejok sa 17 poena. Marko Gudurić je ubacio četiri poena, dva više Jan Veseli, dok je Nando De Kolo završio meč sa 13 poena. Kod gostiju Ajzea Kanan je ubacio deset poena, dva manje Lorenco Braun..

 

 

Rusi nisu dobili ni promil šanse da se iz Istanbula vrate kući neporaženi. Sve je već u prvoj četvrtini slutilo na njihovu katastrofu, jer je posle serije 14:1 Fenerbahče na prvi odmor otišao sa vošstvom od 21:8.

Ništa nisu menjali u svom opredeljenju i u nastavku utakmice. Igrali su sigurno u napadu, gde je do izražaja dolazila saradnja bekova i visokih igrača, pa je ta nesebičnost u nastupu domaćih brzo prinudila goste na potpunu predaju.

Utakmicu je pratio i selektor odbojkaške reprezentacije Zoran Terzić, koji je istovremeno i trener ženskog odbojkaškog tima Fenerbahčea.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: D. P.

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike