NBA zvezda posle 12 moždanih i šest srčanih udara u ringu: Odom prebio bivšeg muža Dženifer Lopez (VIDEO)

05.10.2021 | 07:36

Droga mu je uništila život i karijeru

Copyright Profimedia

Dvostruki uzastopni NBA šampion sa Los Anđeles Lejkersima, saigrač legendarnog Kobija Brajanta Lamar Odom zauvek će služiti kao primer sportistima kako ne treba raditi u životu.

Od teškog detinjstva, odrastanja uz majku i oca narkomane, preko njihove smrti kada mu je bilo 12 godina, Odom je u košarci pronašao spas. Tako je bar izgledalo.

Slava ga je udarila u glavu, krenuo je stranputicom kojom su išli i njegovi roditelji i zbog narkotika imao čak 12 moždanih udara!

Printscreen Youtube/TheEllenShow
 

Ženidba sa Kloi Kardašijan, rasulo od braka zahvaljujući zavisnosti od droge i neverstvima, samo ga je gurnula još dublje ka dnu. Njegova procena je da je na drogu potrošio ko 100 miliona dolara, a doktori ga zovu čudom koje hoda posle svega što je preživeo.

- Droga je uticala na to da ranije završim karijeru. Ubila mi je želju za treningom. Zavisnik sam i od seksa, bio sam sa više od dve hiljade žena, prosečno sa njih šest nedeljno. I uvek je to bilo bez zaštite tako da sam se naplaćao abortusa - napisao je u svojoj ispovesti Odom.

 

 

Pre šest godina pronađen je posle orgijanja u komi. Tri dana zaredom konzumirao je vijagru i kokain, na koje je potrošio oko 75.000 dolara.

Sve to je, valjda, prošlost i Odom živi nekim mirnijim životom. Drugačije verovatno i ne može kada se zna kakvo mu je zdravstveno stanje. Ali "luda glava" nije izlečena.

 

 

Sada je odlučio da boksuje. Odradio je egzibiconi meč sa glumcem i producentom Ohanijem Noom, koji je mnogo poznatiji po tome što je bivši muž čuvene Dženifer Lopez.

Nije to bila ravnopravna borba jer Odom ima 20-ak centimetara i 20-ak kilograma više od rivala, ali je i pored toga bivši košarkaš slavio tek odlukom sudija.

Da Noa nema šanse znalo se i pre borbe jer je u ring "uskočio" kao zamena za nekadašnjeg svetskog šampiona Ridika Bouvija.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam

Izvor: G. F.