Bjelica sa velikim poštovanjem priča o Kariju: On je neverovatan, kao da je iz video-igre

28.09.2021

20:21

0

Autor: M. N.

Srpski košarkaš zadovoljan dolaskom u Golden Stejt

Bjelica sa velikim poštovanjem priča o Kariju: On je neverovatan, kao da je iz video-igre
Nemanja Bjelica - Copyright MN Press

Kakvu privilegiju ima Nemanja Bjelica da igra zajedno sa Stefom Karijem u Golden Stejtu. Srpski košarkaš je priznao da je on neverovatan i da je sa njim igrati poseban osećaj.

- Trenirali smo zajedno u pripremnom periodu. Kari je kao iz video-igre, uživanje je biti sa njim na treningu. Jednostavan, odličan igrač, zato je specifičan. Nema dileme da je Stef promenio današnju košarku, to se moglo videti poslednjih godina - kazao je Bjelica.

Srpski košarkaš je priznao da je veoma brzo doneo odluku da dođe u Golden Stejt i da nije previše razmišljao o novom angažmanu.

- Bukvalno sam za minut prihvatio ponudu Golden Stejta. Ova sredina mi odgovara, volim da mnogo šutiram, a takva je cela ekipa. Smatram da imamo jednu od najboljih ekipa u NBA, i srećan sam što ću se boriti za prsten. Kada ste na parketu sa Stefom, Klejom i Drejmondom sve vam je otvoreno. Protivnicima će biti mnogo teško, svi će biti fokusirani na to da sačuvaju Stefa, a on lagano svako veče ubacuje po 30 poena. Meni će lično biti lakše da igram kada sam kraj ovih momaka - priznao je Bjelica.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike