Jokić o tituli u NBA: Svake sezone maštam da osvojim prsten, tako će biti i ove!

24.09.2021

14:24

0

Srpski košarkaš veruje da Denver ima tim za najviše ciljeve

Jokić o tituli u NBA: Svake sezone maštam da osvojim prsten, tako će biti i ove!
Copyright Tanjug/AP Photo/David Zalubowski/

Nikola Jokić uveliko je u Americi gde se priprema sa Denverom za početak NBA sezone. Srpski centar priželjkuje titulu sa Nagitsima, ali da se to nikad ne zna i da mnogi faktori utiču na takav razvoj situacije.

- Teško je to predvideti. To se nikad ne zna, naravno da je naš cilj da osvojimo titulu, ali da li ćemo u tome uspeti, teško je u ovom trenutku predvideti. Da li imamo tim za tako nešto, mislim da imamo, sezona će pokazati da li smo orni za tako nešto. Uvek će se govoriti o osvajanju šampionata, to sam rekao i pre sedam godina. Ali neću to da kažem samo jer je deo moje mašte i zato što to želim. Naravno da želimo da pobedimo, ali puno je stvari koje moramo da uradimo da bi do toga stigli - rekao je Jokić.

MVP prošle sezone ističe da ne veruje da će ovaj put igrati sve mečeve kao što je to bio slučaj ranije.

- Mislim da je to pametna stvar da češće odmaram. Posebno jer smo minule sezone videli koliko igrača se povredilo i propuštalo utakmice. Bolje da presedim jedno veče nego da se povredim, ako već pomaže. Verujem lekarskom timu i čitavoj organizaciji. Mislim da će pronaći pravo, najbolje rešenje - zaključio je Jokić.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: M. N.

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike