Makabi objavio vest koja će obradovati sve zvezdaše

25.09.2021

20:17

0

Autor: A. Š.

„Ponos Izraela“ oslabljen protiv srpskog i regionalnog šampiona

Makabi objavio vest koja će obradovati sve zvezdaše
Copyright Profimedia

Muku muči Dejan Radonjić s kadrovskim problemima od starta priprema za novu sezonu. Ubedljiva pobeda protiv Splita na otvaranju Admiral Bet ABA lige samo donekle je ublažila „gorčinu“ kod trofejnog stratega, koji je na konferenciji posle meča jasno poručio s kakvim problemima se njegov tim suočava uoči početka Evrolige.

Srpski i regionalni šampion novu sezonu elitnog takmičenja počinje narednog petka u Istanbulu protiv Fenerbahčea, a sedam dana kasnije očekuje ih još jedno teško gostovanje u Tel Avivu protiv Makabija, koji se našao u sličnom problemu kao i crveno-beli, samo u značajno manjem obimu.

Jer, Dejan Radonjić verovatno do polaska za Izrael neće znati na koga će sve moći da računa od igrača koji su trenutno van stroja, dok Makabi, ukoliko ne bude još nepredviđenih okolnosti, protiv beogradskog kluba neće moći da računa na Antu Žižića.

Hrvatski centar povredio se u sredu, na meču četvrtfinala Liga Kupa protiv Makabi Rišona, a danas je postalo poznato da će Žižić zbog povrede tetive van terena biti najmanje šest nedelja.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike