Pakao za FMP na početku Admiral Bet ABA lige: U prva četiri kola samo favoriti, početak u Podgorici

25.09.2021

12:34

0

Autor: 24sedam

Nov, mladi tim, novi trener i odmah na jedno od najtežih gostovanja

Pakao za FMP na početku Admiral Bet ABA lige: U prva četiri kola samo favoriti, početak u Podgorici
Copyright MN Press

FMP takmičenje u Admiral Bet ABA ligi počinje teškim gostovanjem: Budućnosti u Podgorici.

"Panterima" tako tek počinje pakleni raspored, pošto u drugom kolu dočekuju Igokeu, pa igraju protiv Cedevita Olimpije, pa Mornara.

- Na našu žalost, raspored nam je takav da u samom startu imamo najteže moguće protivnike, a jedna od njih je upravo ova protiv Budućnosti, koja u svom sastavu ima igrače sa velikim iskustvom igranja u Evroligi nego što mi imamo svi zajedno u ABA. Tako da sa te strane jasno je da su oni apsolutni favoriti u ovom susretu. Mi kao jedan potpuno nov i mlad tim možemo samo da tražimo da on bude uvek maksimalno motivisan, hrabar i borben i to su konstante na kojima ćemo insistirati tokom cele sezone. U ovim utakmicama smo totalno rasterećeni, bez ikakvog pritiska sa željom da napredujemo igrajući sa najboljima.

Svoja očekivanja izneo je i prvotimac FMP-a Marko Radonjić.

- Ulazimo u novu sezonu sa potpuno novim timom u odnosu na prošlu i sa novim trenerom. Posle dosta pripremnih utakmica očekuje nas veoma težak i zahtevan meč na gostujućem terenu sa ekipom Budućnosti koja važi za jednog od favorita za osvajanje ABA. Ekipa Budućnosti je sastavljena od dosta kvalitetnih i iskusnih igrača i znamo da nam neće biti lako u Podgorici. Na nama je da se što bolje fizički pripremimo i pokušamo da iskoristimo naše prednosti u odnosu na njih i dođemo da pozitivnog rezultata i veoma važne pobede koja bi nam dosta značila u nastavku prvenstva.

Utakmica u Podgorici igra se u nedelju od 19 sati.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike