„Grobari“ Pantera ostavili bez reči: Neverovatno iskustvo

22.09.2021

14:36 >> 14:41

0

Autor: Adam Štulić

Američki bek oduševljen podrškom protiv Anadolu Efesa

„Grobari“ Pantera ostavili bez reči: Neverovatno iskustvo
Copyright Kevin Panter foto: MN Press

Košarkaši Partizana broje sitno do početka sezone u koju ulaze sa najvećim ambicijama i željom da sledeće godine u ovo vreme vrše poslednje pripreme pred povratničku sezonu u Evroligi.

Novi tim crno-belih, predvođen najtrofejnijim trenerom Evrope Željkom Obradovićem, takmičarsku godinu počeće u ponedeljak gostovanjem u Zadru, a sve dosad urađeno, za klupsku TV, sumirao je Kevin Panter.

Imali smo dobre pripreme. Pokušavamo da napravimo najbolju moguću hemiju u timu. Moramo i da popravimo neke stvari, a za to služe upravo pripreme. Na pripremama smo igrali sa evroligaškim timovima, sa kojima nećemo igrati tokom sezone. Ovo su nam bili najteži rivali i dobro je da vidimo gde smo u odnosu na njih – rekao je Panter.

Jedno od najzvučnijih pojačanja kluba iz Humske ovog leta posebno radostan bio je podrškom koju je ekipa dobila uoči početka sezone.

Prva utakmica pred našim navijačima protiv Efesa bila je neverovatno iskustvo. Ostao sam bez reči, nadam se da će tako biti tokom sezone – istakao je Amerikanac, koji je već nekoliko puta prethodnih nedelja isticao zadovoljstvo zbog saradnje sa Željkom Obradovićem.

Pročitajte još

Sa Ðorđevićem sam osvojio Fiba Ligu šampiona, sa Šakotom Fiba Ligu šampiona i Kup, očekujem da nastavim da pobeđujem i sa Obradovićem – zaključio je Panter.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike