Grobari u transu, moćne reči Kevina Pantera: Dogodine u Evroligi!

20.09.2021

16:49

0

Američki Srbin naoštren za novu sezonu

Grobari u transu, moćne reči Kevina Pantera: Dogodine u Evroligi!
Copyright KK Partizan

Košarkaši Partizana završili su porazom od Ulma sa pripremnim utakmicama.

Ostalo je još da se u narednih nekoliko dana “udaru glanc”, a prema najavama sportskog direktora Zorana Savića i angažuje igrač na poziciji centra.

Među najvećim pojačanjima u gotovo kompletno rekonstruisanom timu je svakako iskusni Kevin Panter, koji je za grče medije pričao o prvim utiscima koje je stekao u Partizanu.

Osećam se odlično u ovoj ekipi. Imali smo seriju dobrih pripremnih utakmica i spremni smo za sezonu koja počinje narednog ponedeljka. Dužnost nam je da pobedimo u što više mečeva. Mi smo sjajan tim koji ima obavezu da bude lider i za to naporno radimo – rekao je Panter, a zatim naglasio šta znači raditi sa takvim košarkaškim stručnjakom kakav je trener Partizana:

pročitajte još:

– Veliki je podsticaj igrati za nekog kao što je Željko Obradović. Mi ćemo ove sezone igrati Evrokup, ali je cilj da već sledeće budemo u Evroligi. Svima nam je fokus na tome. Što se tiče rada s Obradovićem, većinu stvari sam očekivao. Navikao sam da radim sa srpskim trenerima, koji imaju svoje karakteristike. Uostalom, posato sam Srbin jer su mi dali pasoš – našalio se na kraju košarkaš Partizana.

Crno-beli novu sezonu, od koje navijači mnogo očekuju, počinju 25. septembra gostovanjem Zadru u 1. kolu ABA lige.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike